יום רביעי, 17.12.2025 שעה 22:54

עם סעיף שחרור מפלצתי: רכש חדש לברצלונה

הקטלונים הודיעו על החתמתו של אמרה דמיר, קשר קדמי בן 17, שחתם על חוזה עד ל-2027. סעיף השחרור בחוזה של הטורקי המבטיח עומד על 400 מיליון אירו

|
ז'ואן לאפורטה (רויטרס)
ז'ואן לאפורטה (רויטרס)

ברצלונה אמנם מתקשה בליגה ובליגת האלופות, אבל היום (חמישי) הקבוצה הודיעה על רכש חדש ומבטיח, אמרה דמיר בן ה-17. דמיר משחק בקייסריספור הטורקית, עבורה פתח ב-14 הופעות בעונה הקודמת והצליח לבשל שער אחד בגילו הצעיר.

דמיר צפוי לשחק העונה בטורקיה ולהצטרף בשנה הבאה לקבוצת המשנה של ברצלונה, ברצלונה ב’. השחקן חתם על חוזה עד ל-2027 ויעבור תמורת שני מיליון אירו בנוסף לבונוסים, ובמועדון מקווים שיעשה את הקפיצה לבוגרת.

דמיר, שאינו קרוב משפחה של יוסוף דמיר האוסטרי שמשחק בברצלונה, מוערך מאוד על ידי הקבוצה שקבעה לו סעיף שחרור גבוה מאוד, 400 מיליון אירו. כעת הטורקי מקווה שיצליח לעמוד בציפיות ואולי להיות בין השחקנים שמובילים את המועדון אחרי עידן ליאו מסי.

האם הגול של בארסה היה צריך להיפסל?



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */