יום ראשון, 22.02.2026 שעה 16:56

אשרם קיבלה מענק מאולוויז: סמל לנערות בישראל

זוכת הזהב מטוקיו השתתפה בטקס הרמת כוסית של החברה המאמצת וקיבלה מענק של 100 אלף ש"ח: "שמחה לתת השראה לילדות קטנות כדי שיהיו אמיצות וחזקות"

|
לינוי אשרם מקבלת את המענק מאופיר גוטמן (איציק בלניצקי)
לינוי אשרם מקבלת את המענק מאופיר גוטמן (איציק בלניצקי)

האלופה האולימפית לינוי אשרם ממשיכה במסע ברחבי הארץ עם מדליית הזהב האולימפית בה זכתה בטוקיו 2020. המתעמלת האמנותית, המשמשת גם כפרזנטורית של המותג ‘אולוויז’, הגיעה היום (שלישי) להרמת כוסית חגיגית במשרדי פרוקטר אנד גמבל בתל אביב, שם החברה נתנה לה מענק של 100 אלף שקל לרגל הזכייה והודיעה כי תמשיך את שיתוף הפעולה איתה.

אופיר גוטמן, מנכ”ל פרוקטר אנד גמבל, אמר לאשרם: “אנחנו מאושרים מההצלחה שלך. ראינו את התחרות שלך בטוקיו והתרגשנו ממך, היה נהדר לראות איך עמדת בלחצים גדולים עם הרבה ביטחון עצמי. ממחקרים שעשינו, בגיל 12 הביטחון העצמי של הילדות בישראל יורד - ואין מישהי כמוך כדי לשנות את זה. לא משנה אם תמשיכי להתחרות או לא, נרצה שתמשיכי להיות חלק מהמותג של אולוויז כי את סמל עבור הנערות בישראל. אנחנו גאים בזה שאת חלק מהמשפחה שלנו”.

אשרם: "שמחה לתת השראה לבנות צעירות"

לינוי אשרם זכתה למענק בגובה של 100 אלף שקל מהחברה המאמצת ואמרה: “תודה על כל התמיכה שנתתם לי, זה לא מובן מאליו מבחינתי. אין לי מספיק מילים להודות לכם. אני מעריכה את כל מה שעשיתם עבורי ואני שמחה לתת השראה לילדות קטנות כדי שיהיו אמיצות וחזקות”.

לינוי אשרם (איציק בלניצקי)לינוי אשרם (איציק בלניצקי)
לינוי אשרם ואופיר גוטמן (איציק בלניצקי)לינוי אשרם ואופיר גוטמן (איציק בלניצקי)



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */