יום ראשון, 15.02.2026 שעה 05:57

מפכ"ל המשטרה לפלצ'יק: תחזור הביתה עם הזהב

רנ"צ קובי שבתאי אירח את הג'ודאי ואת רעייתו השוטרת ואיחל לו הצלחה במשחקים בטוקיו: "מאחל שנשמע מאולם הג׳ודו בטוקיו את ההמנון הלאומי שלנו"

|
מפכ
מפכ"ל המטרה עם דניאל יולז׳רי פלצ׳יק ופיטר פלצ׳יק (דוברות המשטרה)

הג’ודאי האולימפי פיטר פלצ’יק יחד עם רעייתו השוטרת דניאל יולז׳רי פלצ׳יק התארחו היום (חמישי) אצל מפכ”ל המשטרה קובי שבתאי, שבירך את הספורטאי ואיחל לו הצלחה במשחקים האולימפיים בטוקיו בעוד פחות מחודש. 

״אני מאחל לך לחזור הביתה עם מדליית זהב ועוד קודם להשמיע מאולם הג׳ודו בטוקיו את ההמנון הלאומי שלנו״, כך אמר מפכ״ל המשטרה רנ״צ קובי שבתאי לפלצ׳יק שיוצא בחודש הבא עם המשלחת הישראלית לאולימפיאדה בטוקיו. 

מפכ''ל נפגש עם פלצי'ק (דוברות המשטרה)

לאחר מכן פלצ׳יק אמר למפכ״ל: ״אני מתרגש להיות כאן אצלך אדוני המפכ״ל ומודה לך על הברכות והחיזוק שאתה והמשטרה נותנים לי ולייתר הספורטאים האולימפיים״. אגב המפגש הגיע לאחר שרעייתו של פלצ’יק סיימה היום קורס חוקר יסוד במכללה הלאומית לשוטרים בבית שמש.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */