מערכת ONE
|

אנטואן גריזמן חוגג עם שחקני ברצלונה (רויטרס)
בספרד מתחילים להריח את השגרה. בכלי התקשורת המקומיים מפרסמים היום (חמישי) כי גמר גביע המלך בין ברצלונה לאתלטיק בילבאו, שייערך ב-17 באפריל, יהיה לעיניי צופים באצטדיון. בנוסף, בילבאו תשחק רק שבועיים קודם לכן מול סוסיאדד באותו המעמד, כשמדובר בגמר גביע המלך של 2020 שטרם שוחק. הקבוצה באדום-לבן תוכל למעשה להשלים “דאבל” במפעל בתוך שבועיים, או לחלופין להחזיק בתואר זמן קצר.
על פי הפרסומים, בהתאחדות הספרדית צפויים לאשר את המלך סופית ו-25 אחוזים מתכולת האצטדיון יורשו להיכנס למפגשים המסקרנים. אם אכן יהיה קהל ביציעים, מדובר בפעם הראשונה מזה 13 חודשים, מצב דומה לזה שכאן בישראל.
הגמר של 2020 בין בילבאו לסוסיאדד למעשה נדחה פעם אחר פעם כשהקבוצות ביקשו לשחק אותו רק מול אוהדים. המפגש יתקיים ב-3 באפריל ונראה כי אכן יהיו צופים ביציעים. האבסורד כאמור מגיע מהעובדה שהוא ישוחק שבועיים לפני הגמר של 2021.
חמד מרצה בפני ילדי מכבי הכוח סידני