אסי ממן
|

שחקני הפועל קטמון (דן יידוב)
דרמה בהליך לרכישת זכויות השם של הפועל ירושלים המיתולוגית. אחרי שקבוצת האוהדים של הפועל קטמון הגישה הצעה לרכישת הזכויות על השם והיה נדמה כי היא תהיה היחידה שתעשה זאת, למפרק הוגשה הצעה נוספת לרכישת השם מקבוצת אנשי עסקים שמתעניינים בשמה של בהפועל ירושלים.
לאחר שנדמה היה שהפועל קטמון הגישה את ההצעה היחידה לרכישת שמה של הפועל ירושלים המתפרקת בתמיכתו של איש העסקים יוסי ליפקין, למפרק, עו”ד נמרוד טפר, הגיעה לפתע הצעה נוספת ומפתיעה. ההצעה הוגשה על ידי עו”ד אושי אלמליח, שעומד מאחורי קבוצת רוכשים שזהותם לא ידועה בשלב זה.
אוהדי הפועל קטמון (אורן בן חקון)נציג קבוצת האוהדים, יוסי ליפקין, עדיין בטוח כי אין ספק שהם ינצחו בהתמחרות, אך אין ספק כי ההצעה מטרידה את אוהדי קטמון. יש לציין כי בניגוד לטענות שונות שעלו על כך שההליך של קבוצת הרוכשים החדשה לא תקין לכאורה משום שההצעה נשלחה באיחור ומבלי שקבוצת הרכישה העבירה את הכסף - עו”ד אלמליח הגיש את ההצעה בזמן ותשלום המקדמה הועבר למפרק באמצעות העברה בנקאית, כך שהכל מתנהל כשורה מבחינתה של קבוצת המשקיעים החדשה.
יוסי ליפקין (מערכת ONE)עו”ד אלמליח הבהיר ל-ONE באשר לזהותם של אנשי העסקים שזהותם לא ידועה: “מדובר בקבוצה של אנשי עסקים, חלקם מחו”ל, אשר העיר ירושלים יקרה לליבם וכן קבוצת ‘הפועל ירושלים’ ההיסטורית. קבוצת הרוכשים מאמינה בשם ירושלים ובכוונתם להצעיד קבוצה בשם הפועל ירושלים לקידמת הבמה”.
עו”ד אושי אלמליח (יח”צ)