יום שישי, 13.02.2026 שעה 15:15

טרגדיה בארגנטינה: קרלוביץ' מת לאחר שהותקף

שחקן העבר שמוכר כאגדת כדורגל במדינתו וידוע בכינויו "טרינצ'ה", נשדד בצורה אלימה, חטף שבץ ומת בגיל 74. מראדונה נפרד: "אתה היית יותר טוב ממני"

|
טרינצ'ה ומראדונה (טוויטר)
טרינצ'ה ומראדונה (טוויטר)

טרגדיה בארגנטינה. אגדת הכדורגל תומאס קרלוביץ’, הידוע בכינויו “טרינצ’ה”, הלך לעולמו היום (שישי) בגיל 74 בלבד. במדינה דווח כי טרינצ’ה נפל קורבן לאירוע אלים של שוד וגניבה, כשנגנבו ממנו האופניים שלו. בעקבות השוד הוא קיבל שבץ מוחי ונכנס לתרדמת, ממנה לא הצליח להתעורר. גבר בן 32 נעצר בחשד לביצוע השוד. 

אין אוהד כדורגל ארגנטינאי שלא מכיר את טרינצ’ה, הכוכב הגדול של שנות ה-70, עליו כל אחד אמר שהוא “יכול להיות גדול יותר מדייגו מראדונה וליאו מסי, אך פשוט לא רצה לעשות זאת”. מותו גרם לאבל כבד במדינה, שמוקירה אותו על תקופתו הנפלאה על המגרש.

כך מתכננים לחזור לשחק בליגה הספרדית

קרלוביץ’ נחשב עד היום לאחד הקשרים המרכזיים הטובים בהיסטוריה ובנבחרת ארגנטינה, כשכיכב בעיקר במדי הקבוצה בה גדל, רוסאריו. הוא שיחק במספר קבוצות נוספות במדינה, ופרש בשנת 1983 במדי סנטרל קורדובה. לאחר 3 שנים, חזר מפרישה בקאמבק מדהים לעונת אחת נוספת בקורדובה, ואחריה תלה את הנעליים הסופית.

מראדונה, שהיה מקורב לטרינצ’ה, נפרד ממנו בפוסט מרגש בחשבון האינסטגרם שלו: “עם האנושיות שלך כבשת את כולנו טרינצ’ה, היית יותר טוב ממני. אני לא מאמין, פגשתי אותך רק לפני זמן קצר, וכבר עזבת. מוסר את תנחומיי הרבים למשפחתך, אני מקווה שהצדק ייעשה. תנוח על משכבך בשלום, מאסטרו”.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */