יום ראשון, 08.02.2026 שעה 00:32
ליגת העל Winner 25-26
4820-4921הפועל ב"ש1
4723-4721בית"ר ירושלים2
4125-4122הפועל ת"א3
3926-4321מכבי ת"א4
3624-4222מכבי חיפה5
3234-3922הפועל פ"ת6
2829-2522בני סכנין7
2845-3622מכבי נתניה8
2342-2722מ.ס אשדוד9
2246-2622עירוני טבריה10
2040-3122עירוני ק"ש11
2031-2122הפועל ירושלים12
2039-2822הפועל חיפה13
1147-1621מכבי בני ריינה14

הוועדה קבעה: השער של עומר אצילי בדרבי חוקי

איגוד השופטים הבהיר כי העמידה של סבוריט הייתה נכונה ופסק כי השער כשר. ה-VAR צדק באדום של אייזן. השופטים בק"ש, חדרה וב"ש קיבלו גיבוי מוחלט

|
עומר אצילי חוגג (נעם מורנו)
עומר אצילי חוגג (נעם מורנו)

איגוד השופטים פרסם היום (שלישי) את החלטות הוועדה המקצועית ביחס לאירועי המחזור ה-25 בליגת העל. הוועדה גיבתה את ההחלטות המרכזית שהתרחשו במשחקים והבהירה בנוסף כי השער של עומר אצילי בדרבי בכדור חופשי, היה חוקי וכי אנריק סבוריט לא הפריע לחומה של הפועל ת”א. 

עירוני קריית שמונה – מכבי נתניה
בדקה ה-6 צדק שופט המסך כאשר אישר את החלטת השופט לבעיטת עונשין לזכות ק"ש והרחקת שחקן נתניה בגין מניעת הזדמנות ודאית להבקעת שער, לאחר שהדף את הכדור במכוון מקו השער באמצעות ידו. 

הפועל חדרה – בית"ר ירושלים 
בדקה ה-6 צדק השופט כאשר פסק לבעיטת עונשין לזכות חדרה בגין עבירת משחק. שופט המסך פעל כמצופה, כאשר לאחר בחינת האירוע בהילוכים החוזרים אישר את החלטת השופט.

איביץ': מתנצל על מה ששרו השחקנים אתמול

הפועל באר שבע – הפועל כפר סבא
בדקה ה-40 צדק שופט המסך כאשר המליץ לשופט לבחון עבירת יד של שחקן כ"ס ברחבת העונשין, אשר לא זוהתה ע"י השופט במגרש. השופט פעל כמצופה, כאשר לאחר בחינת האירוע במסך פסק לבעיטת עונשין לזכות ב"ש.

מכבי תל אביב – הפועל תל אביב
במשחק זה היו שני אירועים. הוועדה קובעת כי בדקה ה-41 צדק שופט המסך כאשר המליץ לשופט לבחון עבירת משחק חמורה של שחקן הפועל, אשר לא זוהתה ע"י השופט במגרש. השופט פעל כמצופה, כאשר לאחר בחינת האירוע במסך הניף כרטיס אדום. מדובר בפגיעה בשוק היריב באמצעות פקקים חשופים ותוך סיכון שלום היריב.

לירן ליאני שולף כרטיס אדום לשי אייזן. התערבות נכונה של ה-VAR (רדאד גלירן ליאני שולף כרטיס אדום לשי אייזן. התערבות נכונה של ה-VAR (רדאד ג'בארה)

ביחס להבקעת השער בדקה ה-35 לזכות מכבי: לפי החוקה - כאשר בבעיטה חופשית מוצבת חומת הגנה של לפחות 3 שחקנים, כל השחקנים התוקפים מחויבים להיות במרחק של לפחות 1 מטר מהחומה. חומת השחקנים של הפועל כללה 4 שחקנים ושני השחקנים של מכבי (גלזר ואמאדור) עמדו כדין מלפנים במרחק של לפחות 1 מטר מהחומה. שני השחקנים של הפועל שעמדו משמאל לחומה (דמארי ואייזן), כאשר ביניהם לבין החומה קיים מרווח ברור, אינם נחשבים כחלק מהחומה ולכן אין כל מניעה חוקית ששחקן תוקף (סבוריט) יעמוד בצמוד אליהם. מדובר בשער חוקי.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */