מערכת ONE
|

ספורט (מערכת ONE)
יוסטון נערכת לקראת הפלייאוף המתקרב בצעדי ענק וכשנותרו פחות מ-30 משחקים לסיום העונה הסדירה, היא עובדת על חיזוק לסגל שלה. הלילה (אור לשלישי) היא חיזקה את הסגל שלה בפורוורד הוותיק ג’ף גרין ותחתים בהקדם גם את דמארה קארול.
גרין בן ה-33 שהצטרף בחוזה ראשון ל-10 ימים, נבחר בדראפט 2007 במקום החמישי על ידי בוסטון ובמהלך קריירה בת 890 משחקים רשם עד כה 13 נקודות, 4.4 כדורים חוזרים ו-1.6 אסיסטים. את העונה הנוכחית פתח ביוטה ורשם 7.8 נקודות, 2.7 כדורים חוזרים ו-0.7 אסיסטים.
גרין התייחס לכך שישתף פעולה עם ג’יימס הארדן וראסל ווסטברוק, עמם שיחק בעבר באוקולהומה סיטי: “זה הולך להיות מיוחד לשחק שוב עם שני הבחורים האלה, לראות את הדרך שעברו מאז, זה פשוט נהדר. כאוהד של המשחק, אני נהנה מאוד לראות אותם, מתרגש לשחק איתם, כבר עשינו את זה בעבר וזה יהיה מאוד מרגש”.
מי שעוד עתיד להצטרף לסגל של הרוקטס הוא דמארה קארול. הפורוורד בן ה-33 ביקש להשתחרר מסן אנטוניו ביממה האחרונה ולהפוך לשחקן חופשי, זאת כדי להצטרף לקבוצה עם שאיפות לאליפות. הרוקטס ככל הנראה יהיו אלו שיחתימו אותו ולאחר שישלים את שחרורו הוא יוכל להצטרף.
במהלך 554 משחקים בקריירה רשם קארול ממוצעים של 9.1 נקודות, 4.3 כדורים חוזרים ו-1.3 אסיסטים. עבורו תהיה זו קדנציה שנייה אצל הטקסנים, אשר שיחק במדיהם בעונת 2010/11 ושותף לחמישה משחקים בלבד בהם לא קלע אפילו נקודה אחת.