יום שבת, 14.02.2026 שעה 05:38

דאגה במכבי? ווילבקין נפצע וצפוי להיעדר כחודש

האלופה הישראלית עוקבת בדריכות - הגארד נפגע באצבע בידו במשחק אימון של טורקיה בהכנה למונדובאסקט. בנבחרת טורקיה שוקלים לשתפו עם קיבוע על האצבע

|
סקוטי ווילבקין מאוכזב (איציק בלניצקי)
סקוטי ווילבקין מאוכזב (איציק בלניצקי)

בשורות לא מעודדות למכבי תל אביב. רכז הקבוצה, סקוטי ווילבקין, שנמצא עם נבחרת טורקיה שמשתתפת במונדובאסקט 2019 בסין, נפצע במהלך ההכנות וצפוי להיעדר מהמגרשים לתקופה של חודש. 

הפציעה התרחשה כשבמהלך משחק אימון, הגארד פרק את אחת מאצבעות ידיו, וכעת, הוא צפוי להחמיץ את כל טורנירי ההכנה של הצהובים, שמקווים בעונה הקרובה להעפיל סוף סוף לשלב שמונה האחרונות ביורוליג. 

כספי: אנחנו קבוצה מוכשרת ונעבוד קשה

למרות הפציעה, ווילבקין אמור להיות זמין עבור יאניס ספרופולוס למשחק הפתיחה של היורוליג בחוץ מול חימקי מוסקבה ב-3 באוקטובר, במידה ותהליך ההחלמה יתקדם לפי התוכנית. בכל אופן, בנבחרת הטורקיה אופטימיים ובוחנים את אופציית שיתופו בטורניר עם קיבוע באצבע.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */