יום שלישי, 17.02.2026 שעה 02:13

ג'ייק כהן מגיב לניר אלון: עסוק בלתקוף אותי

המתאזרח של מכבי תל אביב לא נשאר חייב לדבריו של יו"ר ארגון השחקנים ל-ONE וצייץ: "למה שאקח חלק בשביתה של ארגון שפוגע באינטרסים שלי?"

|
ג'ייק כהן עם הכדור (איציק בלניצקי)
ג'ייק כהן עם הכדור (איציק בלניצקי)

‘מתווה שרעבי’ שאושר אמש (רביעי) בישיבת דירקטוריון מנהלת הליגה ממשיך לעורר הדים ולאחר ששחקנה של מכבי תל אביב, המתאזרח ג'ייק כהן, צייץ נגד חוק ‘שחקן בוגר מחלקת נוער’ המהווה חלק מהמתווה,  וכתב בין השאר: "אז עכשיו ישראלים מתאזרחים שווים פחות מישראלים שגדלו כאן? הבנתי אתכם. זו בושה", ניר אלון, יו"ר ארגון השחקנים השיב הבוקר על הדברים ל-ONE.

"ג’ייק כהן מעולם לא היה חלק מהמאבק של ארגון השחקנים. לא שמענו את קולו והוא אף לא היה חבר בארגון”, הצהיר אלון והמשיך: “לא נשכח לו אף פעם שהוא היה בין היחידים ששברו שביתה בעונה שעברה והתאמן יחד עם הזרים של מכבי ת"א. זאת כאשר איתי שגב, יובל זוסמן, כארם משעור ושחקני הנוער ישבו בחדר ההלבשה ולא התאמנו. הדבר היחיד שייזקף לזכותו זה שהוא תרם לנבחרת בקמפיין אחד".

אך אם חשבנו שפה ייגמר לפחות לעת עתה הוויכוח, החליט כהן להגיב גם לדבריו של אלון ב-ONE כשצייץ בחשבון הטוויטר שלו: “הוא בסך הכל איש קש. במקום להגיב לטיעון שלי, הוא עסוק רק בלבקר אותי. תסמן אותי כמה שאתה רוצה, זה לא ישנה את העובדה שמדובר פה בהתקפה כלפי המתאזרחים. ישראלי הוא ישראלי, או ככה לפחות חשבתי”.

עוד המשיך כהן: “מר אלון אומר שלא הייתי חלק מהשביתה של ארגון השחקנים. למה שאקח חלק בשביתה של הארגון אם אני לא ישראלי ולא שייך אליו, ופעל בצורה ברורה נגד האינטרסים שלי? ורק כדי שיהיה ברור: שיחקתי בנבחרת עד גיל 20 ב-2010, ועבור הנבחרת הבוגרת ב-2014 ומ-2016 ועד היום”.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */