יום שלישי, 13.01.2026 שעה 23:41

החרם נמשך: גם מתאגרף מעיראק לא נלחם בחזיזה

אגרוף תאילנדי: הישראלי שלא התחרה בשמינית גמר אליפות העולם לאחר שיריב מלוב לא עלה לקרב מולו, העפיל אוטומטית גם לחצי. נשיא אילת: "מגנים זאת"

|
דין חזיזה ומאמנו רועי הייזלר (באדיבות התאחדות אילת)
דין חזיזה ומאמנו רועי הייזלר (באדיבות התאחדות אילת)

יממה לאחר שמתאגרף מלוב לא עלה לקרב מול הישראלי דין חזיזה באליפות העולם באגרוף תאילנדי המתקיימת בבנגקוק, גם בשלב רבע הגמר הלוחם הישראלי לא זכה לעלות לזירה, לאחר שמתחרה עיראקי לא התייצב לקרב מולו. בשל כך, חזיזה העפיל אוטומטית גם לחצי הגמר. 

העיראקי עלי קינאנח, הו המתאגרף השני בתחרות שלא התייצב לקרב מול חזיזה במשקל עד 54 ק"ג. בחצי הגמר לעומת זאת, חזיזה צפוי להתחרות סוף סוף כאשר מולו צפוי להתייצב יריב תאילנדי.

אתם רואים נכון, רונאלדו וניימאר בזירה!

"אנו מגנים זאת בכל תוקף וקוראים למדינות ערב לאפשר לספורטאיהם להתחרות", הגיב לאירועים אריה קפלן, נשיא אילת, ההתאחדות הישראלית לספורט תחרותי לא אולימפי והוסיף: “אני מצר על כך שהפוליטיקה ממשיכה לנצח את הספורט. אין לי ספק כי ספורטאי ערב היו שמחים להתחרות מול הישראלים ורק בגלל הוראות מדיניות הם נאלצים להפסיד ובעצם להוריד לטמיון את כל האימונים והחלומות שלהם. אנו מגנים זאת בכל תוקף וקוראים למדינות ערב לאפשר לספורטאיהם להתחרות. ליבי עם הספורטאים הערבים ואני מחזק את ספורטאינו שימשיכו לייצג בכבוד את ישראל".

בנוסף לחזיזה, איתי גאיר בן ה-23 המתחרה במשקל של עד 67 ק"ג עלה לרבע הגמר וגם הוא צפוי לפגוש ביריב מתאילנד. אלופת העולם שלוש פעמים בעבר, נילי בלאק בת ה-24, ניצחה במוקדמות המשקל של עד 60 ק”ג מתחרה מאוסטרליה והיום (חמישי) היא תתחרה מול מתאגרפת מסלובקיה.

דין חזיזה (התאחדות אילת) דין חזיזה (התאחדות אילת)



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */