יום שישי, 13.02.2026 שעה 21:42

שער נהדר לסולומון, שחטאר זכתה בגביע האוקראיני

הישג נהדר לקשר הישראלי, שעלה כמחליף וכבש את השער הרביעי ב-0:4 המוחץ של קבוצתו על אינגולטס, אשר העניק לה את הגביע ה-13 בתולדותיה והרביעי ברצף

|
אתר הספורט ONE
אתר הספורט ONE

הישג נהדר למנור סולומון ולקבוצתו שחטאר דונייצק, אשר זכו הערב (רביעי) בגביע האוקראיני אחרי ניצחון 0:4 מוחץ על אינגולטס, מהליגה האוקראינית השנייה, כשהקשר הישראלי אף כובש את השער הרביעי.

סולומון אמנם לא פתח ב-11 של קבוצתו, אולם עלה כמחליף בדקה ה-62 ונדרשו לו רק שתי דקות כדי לספק את רגע הקסם לו הוא חיכה. הישראלי קיבל את הכדור מעט מחוץ לרחבה, עשה הטעיה אחת חדה, העביר לימין והקפיץ באמנות מעל לשוער, שלא היה יכול להושיע, במה שהיה המסמר האחרון בדרך לזכייה.

מדובר בשער הבכורה של סולומון במשחק רשמי, ועוד ככזה על הבמה הגדולה ביותר, אשר העניקה לקבוצתו גביע מספר 13 בתולדותיה ורביעי ברציפות. כמו כן, הקבוצה יכולה להשלים דאבל העונה, כאשר הפער שלהם מדינמו קייב שבמקום השנייה הוא 11 נקודות.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */