יום שלישי, 10.02.2026 שעה 07:29

נבחרת ישראל תערוך מחנה אימון באזור מינכן

המנהל הטכני וילי רוטנשטיינר בדק את המקום, נבחרת ישראל תשהה בגרמניה לפני משחקי החוץ בלטביה ובפולין. התאריכים הצפויים לתחילת המחנה: 28-29 במאי

|
שחקני נבחרת ישראל. משחקי חוץ (רדאד ג'בארה)
שחקני נבחרת ישראל. משחקי חוץ (רדאד ג'בארה)

נבחרת ישראל תצא למחנה אימון בגרמניה, באזור מינכן, לקראת משחקי החוץ בחודש יוני מול לטביה ופולין במסגרת מוקדמות יורו 2020. המנהל המקצועי וילי רוטנשטיינר ביקר במקום ובדק את המתקנים.

המחנה צפוי להתחיל בתאריכים 28 או 29 במאי עד 5 ביוני ולאחר מכן תצא הנבחרת ללטביה, שם ייערך המשחק בתאריך 7 ביוני בבירה ריגה. לאחר מכן תשחק הנבחרת ב-10 ביוני בוורשה מול פולין. לפיכך, הנבחרת תטוס ב-5.6 מזלצבורג לריגה לקראת המשחק מול לטביה ולאחר מכן, ב-8.6 תמשיך מריגה לוורשה לקראת המפגש מול פולין שיחל יומיים אחרי ואילו ב-11.6 אנדי הרצוג וחניכיו יחזרו ארצה.

ערן זהבי ומונס דאבור (עמרי שטיין)ערן זהבי ומונס דאבור (עמרי שטיין)

כזכור, הנבחרת פתחה את הקמפיין עם 1:1 מול נבחרת סלובניה בסמי עופר ולאחר שלושה ימים תיקנה את הרושם עם 2:4 גדול על אוסטריה, גם כן באצטדיון בחיפה.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */