יום ראשון, 08.02.2026 שעה 09:57
ליגת העל Winner 25-26
4820-4921הפועל ב"ש1
4723-4721בית"ר ירושלים2
4125-4122הפועל ת"א3
3926-4321מכבי ת"א4
3624-4222מכבי חיפה5
3234-3922הפועל פ"ת6
2829-2522בני סכנין7
2845-3622מכבי נתניה8
2342-2722מ.ס אשדוד9
2246-2622עירוני טבריה10
2040-3122עירוני ק"ש11
2031-2122הפועל ירושלים12
2039-2822הפועל חיפה13
1147-1621מכבי בני ריינה14

תאמאש הגיש תלונה במשטרה על איומים והסתה

פרסום ראשון: בלם הפועל חיפה, שספג איומים אחרי פרסום פוסט מתגרה אחרי הדרבי, התלונן במשטרת זבולון. כץ: "יש לו הומור, לא הייתה לו כוונה לפגוע"

|
תאמאש ושטרלינג (דורון בן דור)
תאמאש ושטרלינג (דורון בן דור)

הסערה שחולל בלמה הרומני של הפועל חיפה גבריאל תאמאש כאשר פרסם באינסטגרם אמירה ותמונה המתגרה בשחקני ואנשי מכבי חיפה, מסרבת להירגע. ב-24 השעות האחרונות נשלחו לתאמאש איומים של אוהדי מכבי חיפה, בין השאר סרטון ובו אקדח עם משתיק קול יורה בכרית. השחקן לא נשאר חייב ול-ONE נודע לראשונה כי הוא הגיע היום (חמישי) בשעות הצהריים למשטרת זבולון והגיש תלונה על איומים שספג והסתה לאלימות.

עוד לפני הגשת התלונה, ניסה תאמאש להסביר: “אני רוצה להתייחס לסערה שנוצרה מהפוסט שהעליתי בתמימות ובהומור לאחר הדרבי. כל מי שמכיר אותי יודע שאני לא גזען, יש לי הרבה חברים מכל העדות והדתות, יהודים, נוצרים ומוסלמים ואני מכבד את כל הדתות. לאורך כל המשחק אוהדי מכבי חיפה קיללו את אמי והתעלמתי מזה במהלך המשחק. ביממה האחרונה אני מקבל איומים על חיי ועל בני משפחתי. המצב הזה לא נורמלי. זאת אי הבנה אחת גדולה. אני אוהב את כל בני האדם. תודה לכל האנשים התומכים בי ואני מקווה שהמסר יעבור לכולם. אני לא גזען. חבל שיש שחקנים במכבי חיפה ש"עושים פוליטיקה" ומנסים ליצור סכסוך ביני לבין האסלאם. שיחקתי בטורקיה, נהניתי מאוד ו"אספתי" חברים מוסלמים לכל אורך הדרך. peace and love”.

בלבול לאחר הדרבי: היינו עלובים התקפית

הבעלים של האדומים מהכרמל, יואב כץ, ביקש לקחת את התבטאותו של הרומני בפרופורציות למרות הבלגן הגדול סביב הפרשה. כץ הסביר: "אני לא הייתי נוהג בצורה כזאת, אבל תאמאש מתבטא בצורה שהוא בחר .זה הכל שואו ביזנס. הרי מה יש בחיפה? האירוע המרכזי בעיר זה הדרבי. בשש בערב יש גם ככה עוצר וכולם מתקפלים, אז עכשיו יש קצת עניין. ששחקני מכבי לא ייקחו את הדברים בצורה אישית, זה סה"כ שואו ביזנס”.

עוד הוסיף: “לתאמאש יש חוש הומור, לפעמים טוב ולפעמים פחות טוב. לא הייתה לו כוונה לפגוע באף אחד, בטח לא בדת או בלאום של מישהו. היחסים בין המועדונים הם הכי טובים שהיו אי פעם. תאמאש לא עשה זאת כדי להעליב ולא לפגוע. לפעמים זה השואו, לא צריכים לקחת זאת באופן אישי".

במכבי חיפה הבהירו: “אנו קוראים לקהל אוהדינו להניח לגורמי האכיפה בהתאחדות לטפל בסוגיה זו, להימנע מלגדף/לקלל או לפנות לשחקן בכל דרך שהיא. מועדון כדורגל מכבי חיפה מגנה בתוקף כל אקט אלים”.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */