יום חמישי, 12.02.2026 שעה 13:51
ליגת העל Winner 25-26
5121-5122הפועל ב"ש1
4725-4822בית"ר ירושלים2
4226-4722מכבי ת"א3
4125-4122הפועל ת"א4
3624-4222מכבי חיפה5
3234-3922הפועל פ"ת6
2829-2522בני סכנין7
2845-3622מכבי נתניה8
2342-2722מ.ס אשדוד9
2246-2622עירוני טבריה10
2040-3122עירוני ק"ש11
2031-2122הפועל ירושלים12
2039-2822הפועל חיפה13
1151-1622מכבי בני ריינה14

ברעננה הודו: אף אחד לא האמין שאפשר לנצח

בקבוצה מהשרון מעודדים מההופעה למרות ה-2:0 למכבי ת"א וכבר חושבים על אשדוד: "המבחן שלנו הוא בשבוע הבא". נמני: "מכבי קבוצה מצוינת ואינטנסיבית"

|
כרם ארשיד (שחר גרוס)
כרם ארשיד (שחר גרוס)

בהפועל רעננה קיבלו אתמול (שבת) בהבנה את ההפסד 2:0 למכבי תל אביב, על אף שמדובר היה במשחק שלישי ברציפות ללא ניצחון, בקבוצה ידעו שלא יהיה פשוט לחזור מהמשחק מול הצהובים עם משהו, פרט למחמאות.

במועדון מרוצים מאוד מכך שלפחות בפתיחת המחצית השנייה היו מספר דקות בהן רעננה שלטה באופן בלעדי במשחק ואף הייתה קרובה להשיג את שער השוויון בדקה ה-56, אך הבעיטה האדירה של אריאל תיירי נגואקם מצאה את המשקוף בלבד.

איביץ': היה משחק קשה מנטלית

למרות ההפסד, כל חוליית ההגנה זכתה למחמאות על התיאום והנחישות והקשתה על הצהובים של ולדימיר איביץ׳, כאשר גם אור דסה סיפק משחק טוב וזכה למחמאות בקרב הצוות המקצועי של הפועל רעננה.

בתוך כך, במועדון יעקבו במהלך הימים הקרובים אחרי מצבו של קייס גאנם שסבל מכאבים בגבו והוחלף כבר בדקה ה-35 על ידי אריאל תיירי נגואקם. במועדון מקווים, כי יהיה כשיר למשחק החשוב במחזור הבא מול מ.ס אשדוד.

מנחם קורצקי (שחר גרוס)מנחם קורצקי (שחר גרוס)

״אכזבה? כל מה שהיינו מוציאים מולם הוא בונוס, זו העונה שלהם ואף אחד לא באמת האמין שאפשר לעשות מול משהו. שיחקנו טוב יחסית למשחק מול מכבי תל אביב ואנחנו יכולים להיות מעודדים מזה שעמדנו על המגרש מולם בצורה לא רעה, אבל המבחן שלנו הוא מול אשדוד בשבוע הבא״, אמרו ברעננה. 

המגן הימני עדי נמני סיפר בסיום: ״אין ספק שידענו שיהיה קשה לצאת עם נקודות, ניסינו לצמצם את המגרש בצורה טקטית הכי טובה שאפשר בתקווה להביא נקודות וזה לא צלח, אבל מגיע למכבי ושיהיה להם בהצלחה. אנחנו כבר עם הפנים למשחק החשוב מול אשדוד בשבוע הבא, זה משחק חשוב מאוד״.

עדי נמני עם הפנים לאשדוד (שחר גרוס)עדי נמני עם הפנים לאשדוד (שחר גרוס)

מהלך המשחק: ״היה משחק קשה מאוד, מכבי תל אביב קבוצה אינטנסיבית ומצוינת שלוחצת בכל המגרש, ניסינו לצמצם את הפערים, אבל האיכות שלהם הכריעה את המשחק. זה מבאס קצת עכשיו, אבל נצא מזה ונתחיל כבר להתכונן למשחק מול אשדוד״.

היכולת בתקופה האחרונה: ״כמו כל הליגה גם אנחנו מנסים להתאזן ולהביא כמה שיותר נקודות ואני מקווה שנצליח לחבר שניים-שלושה ניצחונות רצופים כדי לברוח מהתחתית, אבל יהיו קרבות קשים. חיזוק? יש את מנחם קורצקי, אשר אלון ודמיאן רויטמן שישבו על זה, אנחנו מתעסקים בכדורגל ואני מקווה שהם יחזקו אותנו במקומות הנכונים ושרק נצליח״.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */