יום שישי, 20.02.2026 שעה 09:57

הפועל ירושלים הגיעה להבנות עם ג'וש אוונס

הקבוצה של עודד קטש תצרף את הסנטר, אקס הפועל ת"א, בחוזה לשנתיים תמורת כ-600 אלף דולר. רשם 8.1 נקודות בממוצע אשתקד במדי אופאש בורסה הטורקית

|
ג'וש אוונס מטביע (עמית מצפה)
ג'וש אוונס מטביע (עמית מצפה)

הפועל ירושלים הגיעה להבנות על הסכם לשנתיים עם הסנטר האמריקאי ג'וש אוונס, שחקנה לשעבר של הפועל תל אביב, שצפוי לחתום חזרה בישראל תמורת כ-600,000 דולרים לכל התקופה, גורמים אישרו ל-ONE. במסגרת החוזה ישנו הסכם יציאה הדדי בפגרה הגדולה ב-2019.

אוונס ישוב לשתף פעולה עם הרכז ג'ייקובן בראון, ששיחק איתו לפני שנתיים במדי קארשיאקה הטורקית, שגברה בזמנו על מכבי ראשון לציון במפעל של פיב"א. 

האמריקאי, בוגר מכללת סטנפורד, העביר את העונה החולפת בטורקיה בשורות סגנית האלופה טופאש בורסה, שם שיחק לצידם של מיודענו ריימאר מורגן, טוני קרוקר ופיירה הנרי, והפסידו 4:1 לפנרבחצ'ה בסדרת גמר הפלייאוף. אוונס רשם ממוצעים של 8.1 נקודות ו-3.7 ריבאונדים בליגה, לצד 8.6 נקודות ו-3.2 כדורים חוזרים ביורוקאפ.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */