יום שלישי, 27.01.2026 שעה 08:37
ליגת העל Winner 25-26
4621-4520בית"ר ירושלים1
4520-4720הפועל ב"ש2
3625-3920מכבי ת"א3
3525-3720הפועל ת"א4
3221-3820מכבי חיפה5
2727-2420בני סכנין6
2742-3520מכבי נתניה7
2633-3520הפועל פ"ת8
2241-2420עירוני טבריה9
2040-2520מ.ס אשדוד10
1935-2920עירוני ק"ש11
1935-2620הפועל חיפה12
1830-2020הפועל ירושלים13
1145-1620מכבי בני ריינה14

אוסטריה וינה עוקבת אחרי החלוץ אלון תורג'מן

פרסום ראשון: שחקן הפועל חיפה על הכוונת של הקבוצה בה שיחקו בעבר דמארי וקהת. נציגיה צפו בו בדרבי. ניר קלינגר לחניכיו: "תחזרו להיות קבוצה רעה"

|
אלון תורג'מן
אלון תורג'מן

הפועל חיפה חווה עונה מוצלחת, אך יחד עם ההצלחה, מגיע גם הביקוש הגדול לשחקניה. הקבוצה הבטיחה את מקומה לראשונה בפלייאוף העליון, אך חלק לא מבוטל משחקני הסגל מחוזר ע"י קבוצות אחרות. בין השחקנים הבולטים שהקבוצה של יואב כץ תנסה להגיע איתם להסדר נמצא החלוץ, אלון תורג'מן, שנותן עונה מצוינת.

השחקן נמצא אמנם במעקב של קבוצות משווייץ, שנציגים מטעמן כבר הגיעו לצפות בו בארץ, אולם ל-ONE נודע כי במקביל, אוסטריה וינה אשר בשורותיה שיחקו בעבר עומר דמארי ורועי קהת, עוקבת אחרי החלוץ. עוד נודע כי נציגי הקבוצה האוסטרית יחד עם סוכנו של השחקן, גלעד קצב, הגיעו לצפות בתורג’מן במשחק הדרבי האחרון במסגרת רבע גמר גביע המדינה. אוסטריה וינה צירפה בעבר שחקן נוסף שכיכב בליגת העל, לארי קאיודה, ועם כולם היא נחלה הצלחה. 

בחיפה מודעים לעובדה שהראש של חלק מהשחקנים נמצא בעתידם מאחר שחלקם מסיימים חוזה. להבדיל מהשנים האחרונות במהלכן הקבוצה הבטיחה את הישארותה בליגה רק לקראת סיום העונה, מה שאפשר ליואב כץ לחכות עם המו”מ עד לסיום העונה, השנה המצב שונה בתכלית.

ניר קלינגר: לא היינו מספיק קילרים

בקבוצה מהכרמל ינסו להגיע להבנות עם החלוץ כמו גם עם שחקנים אחרים, אולם ההתעניינות של אוסטריה וינה בתורג’מן עשויה להוביל להתפתחויות אחרות. אגב בנוגע לסוגיית הפרמיות, שחקנים בקבוצה עשויים ליזום מהלך ולבקש מיואב כץ להגדיל את רף הנקודות עבור הפרמיות ל-50 נקודות במקום 40. “יואב כץ יבוא לקראתנו ברגע שנפנה אליו, אין סיבה שלמרות המענקים שיש לחלק גדול מאיתנו בחוזים נושא פרמיית הנקודות לא יקבל שינוי”, אמרו בקבוצה.

בינתיים נמשכות ההכנות בהפועל חיפה לקראת משחק הליגה מול מכבי נתניה ביום ראשון (20:30). מי שיחזור להרכב יהיה הבלם הרומני, גבריאל תאמאש, שלא שיחק מול הפועל רעננה בגלל צהובים. בקבוצה מקווים שעד למשחק החוזה מול הרומני ייחתם לשנתיים הקרובות. המאמן, ניר קלינגר, שוחח עם השחקנים באסיפה ואמר להם: “אני רוצה שנחזור להיות אותה קבוצה רעה שאפיינה אותנו. זה  יפה ונחמד שאנחנו מחזיקים בכדור אבל אין לי כוונה שנוותר על התיקולים והנחישות, על כך שהיינו רצים יותר מכל קבוצה אחרת במגרש”. 




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */