דורון בן דור
|

מאור בוזגלו חוגג (מרטין גוטדאמק)
מכבי חיפה עשויה לסגור בקרוב מאוד את צירופו של הקשר החופשי, מאור בוזגלו. ל-ONE נודע כי הקשר נוטה לחזור לקדנציה שנייה במדים הירוקים למרות ההצעה של מכבי תל אביב שהונחה בפניו לטענת אביו. מקורביו של השחקן אמרו: “מאור ישחק רק במכבי חיפה”.
כזכור, לפני כשבוע אישר יעקב שחר כי מתנהלים מגעים מתקדמים מאוד מול בוזגלו בכל הנוגע לחזרתו למועדון הירוק אחרי שחוזהו בהפועל באר שבע הסתיים. השחקן רוצה חוזה לשלוש שנים ובימים האחרונים מכבי ת”א נכנסה לתמונה, בין אם כדי ללחוץ את חיפה בעניין אלירן עטר ובין אם כי הם באמת רוצים לצרף את השחקן.
בכל מקרה, האמירות של קרוביו מצביעות כי הוא בדרך חזרה למכבי חיפה. יש לציין כי בוזגלו עדיין מחלים מניתוח שעבר בברכו והוא כרגע אחרי כ-80 ימי שיקום מאז נותח. קצב ההחלמה של השחקן גבוה וההערכה כי תוך חודשיים וחצי יוכל לחזור לפעילות עם כדור.
אלברמן מחכה לאוהדים מתחת לבית עם מתנה