מערכת ONE
|

יוסיין בולט (רויטרס)
הספירה לאחור לקראת פרישתו של האצן הגדול בהיסטוריה, יוסיין בולט, נמשכת. אחרי 8 מדליות זהב אולימפיות, 11 מדליות זהב באליפות העולם ושתי מדליות כסף, הג’מייקני שיחגוג בעוד כשבועיים וחצי 31, יתלה בסוף השבוע את נעלי הריצה שלו לאחר שני מקצים אחרונים באליפות העולם בלונדון.
בולט, שיתחרה בלונדון במקצה ה-100 מטר, בו הוא מחזיק בשיא העולם מאליפות העולם בברלין ב-2009 (9.58 שניות) ובמקצה השליחים 100X4, התייחס לתחושות לקראת האליפות: “אני לא מרגיש שזה שונה מאליפויות אחרות. אני לא יכול לתת למחשבות על הפרישה להסיח את דעתי מהמטרה, אני חייב לבוא מרוכז מאוד וממוקד, התאמנתי קשה לקראת האליפות הזו”.
“אני בטוח בעצמי, המטרה שלי כמו תמיד היא לנצח ולזכות במרוץ. אני תמיד מוכן לזה, אני מחכה לאליפות הזו ולתחרויות כאלה, בשבילי זה כל הסיפור. מבחינתי אני מגיע לתחרות בשבת רק במטרה לנצח ולסיים את הקריירה שלי בצורה טובה”.