מערכת ONE
|

ג'יאנלואיג'י דונארומה (מערכת ONE)
חרף הדיווחים בימים האחרונים על כך ששוער מילאן, ג’יאנלואיג’י דונארומה, יאריך את חוזהו במועדון בתמורה לשכר משודרג, הנהלת הרוסונרי הודיעה אחר הצוהריים (חמישי) כי השחקן הצעיר לא יישאר במועדון מעבר לחוזהו המקורי, העתיד להסתיים בקיץ 2018.
מוקדם יותר היום נפוצו דיווחים רבים בכלי התקשורת באיטליה על כך שהשוער יאריך את חוזהו בשכר של 4.5 מיליון יורו עם סעיף שחרור משתנה שעומד על 50 מיליון יורו במידה והקבוצה לא תעלה לליגת האלופות. כעת, מסתמן שהעניינים לא הסתדרו, מה שגרם למילאנזים להוציא הודעה חריגה לתקשורת.
"הסוכן אמר לנו שהשחקן הגיע להחלטה והיא לא לחדש את החוזה אצלנו”, אמר מרקו פאסון, המנהל הספורטיבי של מילאן, בהודעה שהוציא לכלי התקשורת. “ההחלטה נעשתה אך ורק על ידו. הצענו לו תנאים טובים כי הוא היה חשוב לנו, אך הילד בחר לא להסכים ולכן יישאר בקבוצה עד לתום חוזהו המקורי, בסוף יוני 2018".
למרות ההודעה על כך שיישאר עד סיום חוזהו, ייתכן מאוד כי בקבוצה ינסו להרוויח על השוער, שגם ככל הנראה יהפוך ללא רצוי במועדון, וימכרו אותו לאחת הקבוצות הגדולות במחיר נמוך. ריאל מדריד ויובנטוס כבר הוזכרו כמועמדות.