מערכת ONE
|

לואיס אנריקה עם חואן קרלוס אונסואה (רויטרס)
ברצלונה תמתין עד ל-29 במאי, יום שני בעוד פחות משבועיים, כדי להכריז על המאמן שיחליף את לואיס אנריקה, כך מדווח היום (רביעי) בספרד. המנהל הספורטיבי, רוברטו פרננדס, יכנס ישיבת הנהלה הכוללת בין היתר את הנשיא ג’וזפ מריה ברותמיאו ואת אלברט סולר כדי להחליט על זהות האיש שיקבל את המשרה הנחשקת ויעמוד על הקווים של אצטדיון קאמפ נואו.
על פי הדיווח, לברצלונה עדיין יש חמישה מועמדים לתפקיד: רונלד קומאן (אברטון), אוסביו סקריסטן (ריאל סוסיאדד), חורחה סמפאולי (סביליה), ארנסטו ואלוורדה (אתלטיק בילבאו) וחואן קרלוס אונסואה (עוזר המאמן).
שלושער מבריק לניימאר, בארסה במקום הראשוןומה הסיכויים של כל אחד? אנשי ברצלונה לא נלהבים לשלם פיצוי לקבוצה ממנה יגיע המאמן הבא ולכן סביר להניח כי קומאן ואוסביו יירדו מהפרק בשלב הסינון הסופי. סמפאולי מוערך מאוד, אך הוא צפוי לאמן את ליאו מסי בנבחרת ארגנטינה ולא בבארסה, שנשארה שוב עם ואלוורדה ואונסואה. במועדון מאמינים שהקבוצה צריכה רענון אותו יביא מאמן מבחוץ, מה שמוריד את סיכוייו של אונסואה ומחזק את ואלוורדה, אך השבועיים הקרובים יהיו קריטיים והפכפכים ומעניין יהיה לראות מי האיש שבסופו של דבר ייבחר.
שחקן העונה בליגה הספרדית