שי לב ולי נוף
|

סטודיו ייחודי לאימוני גברים. ה-SweatShopחשבתם שאימוני סטודיו לקבוצות קטנות מיועדים לנשים בלבד? כדאי שתחשבו שוב. לפני כשנה הקים מותג הנשים המוכר SweatShop את מותג הגברים המקביל – SweatWork.
SweatWork הוא סטודיו לאימונים פונקציונליים המותאם לגברים ומרכז תחתיו אימוני כוח, סיבולת לב ריאה, יציבה ותנועה.
הגישה של הסטודיו אומרת שיש לבנות תחילה את בסיס התנועה (הכולל גם למידה של יכולת הגוף), ורק לאחר מכן ניתן לעבור לשלב הבא של העלאת המשקלים והעלאת מורכבות האימון.
היתרון בסטודיו הנו העבודה לפי זמנים, יחס מאמן/מתאמן (מאמן אחד לשישה מתאמנים מקסימום) וסגנון האימון הייחודי הנותן לכל אחד הזדמנות להגיע למאה אחוז שלו.
האימונים מחולקים לשלושה קטעים:
חלק ראשון - חימום וטווחי תנועה
חלק שני- התוכן העיקרי, כאשר בכל פעם ההישג הנדרש בו משתנה (עבודת כוח, יציבה, תנועה וכד')
חלק שלישי - חלקו האחרון של האימון (הפיניש) שפחות מתרכז בשיפור התנועה אלא בעבודה עם ארסנל הכלים הקיים בקצב גבוה כמה שאפשר.
SWEATWORK (מערכת ONE)ישנם עוד שני סגנונות אימון, האחד עצים ולמתקדמים בלבד (מתקיים בימי שישי) וכולל בתוכו עבודה מהירה עם משקלי עבודה מאתגרים לזמן ארוך במיוחד.
השני “רגוע” עם קצת יותר זמן למתיחות ותנועה (בימי שבת בלבד) - בחציו הראשון של האימון מתקיימת עבודה מהירה בתרגילי משקל גוף בלבד, ואילו בחציו השני מתקיימים תרגילי גמישות, פתיחה ושליטה בטווחי תנועה.
הסטודיו מזמין לאימון ניסיון גברים אשר מעוניינים לעבוד השיטה האמורה, עם דגש על קבוצות קטנות ועבודה לפי הפוטנציאל האישי של כל מתאמן.
צפו בווידאו מהאימון:
מותג חדש לאימוני דברים: ה-sweatwork