מערכת ONE
|

אתר הספורט ONEהגשים חלום
מרקוס רשפורד, הכוכב העולה של מנצ’סטר יונייטד, שכבר אשתקד, עוד כשלמד בבית ספר, הוכיח שבגילו הוא אחד הטובים בעולם, פרסם באינסטגרם תמונה שלו מגיל 11 עם תמונה שלו עם המדים של השדים האדומים ועוד תמונה עם מכתב שכתב כשהיה באותו גיל ובו שאף להיות שחקן כדורגל מקצועי, כאשר החלום כמובן היה לשחק במנצ’סטר יונייטד בעתיד. אז אפשר לומר שחלומות מתגשמים.
המילטון מקעקע
לואיס המילטון, שניצח ביום ראשון האחרון במרוץ שנגחאי, סין, בפורמולה 1, החליט לפרגן לעצמו לאחר הניצחון והעלייה לפסגת דירוג הנהגים עם קעקוע חדש בסינית והסביר שזה עבור המעריצים הסינים שלו.
בדרך למינכן
שחקני ריאל מדריד, שתפגוש מחר (רביעי) את באיירן מינכן למשחק הראשון מבין שניים בליגת האלופות, כבר עושים את דרכם לגרמניה.
חנה באופסייד
אירוע ביזארי במשחק בין קבוצות הנוער של מיידנהד יונייטד והולמר גרין במסגרת חצי גמר גביע הליגות הנמוכות לנוער באנגליה, כאשר המשחק נעצר לכמה דקות מאחר והקוון נאלץ לעזוב את המגרש בכדי להזיז את רכבו. במשחק אגב, מיידנהד ניצחה 0:4 ועלתה לגמר.