המחזור ה-28 בליגה האיטלקית נמשך היום (ראשון) עם שבעה משחקים, כאשר במשחק המוקדם בולוניה גברה על ססואולו בקרב אמצע טבלה טיפוסי. אינטר הביסה 1:7 את אטאלנטה, פיורנטינה גברה על קליארי 0:1, נאפולי לא התקשתה מול קרוטונה וניצחה 0:1.
אינטר – אטאלנטה 1:7
תצוגה מרשימה שכזו עדיין לא נראתה מהנראזורי העונה ותצוגת נפל שכזו עדיין לא הציגה האורחת העונה. 17 דקות קסומות הספיקו למקומיים כדי להשיג 0:5 מהיר שסגר עניין והותיר את החבורה של ג’יאן פיירו גאספריני המומה. כבר בדקה ה-17 מאורו איקרדי כבש את הראשון של אינטר והכפיל בפנדל 6 דקות לאחר מכן. שלוש דקות נוספות חלפו והחלוץ הארגנטינאי השלים שלושער גדול אחרי בישול של אבר באנגה.
אבר באנגה ומאורו איקרדי חוגגים (רויטרס)האחרון הוסיף למאזנו שלושער משלו, תחילה עם שערים בדקות ה-31 וה-34 אחרי בישולים של אנטוניו קאנדרבה ועוד אחד בדקה ה-67. בתווך רוברטו ג’אגילארדיני כבש שער משלו בדקה ה-52. רמו פרולה הצליח רק לצמק זמנית בדקה ה-42. אינטר עלתה זמנית למקום הרביעי עם ניצחון רביעי בחמשת המשחקים האחרונים, אטאלנטה נעצרה אחרי שבעה משחקים ברציפות ללא הפסד.
פאלרמו – רומא 3:0
המארחים הגיעו למפגש לאחר ארבעה משחקים רצופים ללא ניצחון וכשהם נמצאים מתחת לקו האדום במקום ה-18. גם הפעם זה לא היה אחרת והם הפסידו לג'יאלורוסי, שעלו למקום השני בטבלה. האחראים על השערים היו סטפן אלשערווי, שכבש בדקה ה-22 וזאת לאחר בישול נהדר של קלמנט גרנייה הצרפתי, אדין דז'קו שהכפיל 14 דקות לסיום ובתוך תוספת הזמן היה זה ברונו פרס עם שער שלישי שחתם את התוצאה. הבוסני, כובש השער השני, ציין היום 30 שערים העונה במדי קבוצתו ונכנס לספרי ההיסטוריה של הזאבים.
נאפולי – קרוטונה 0:3
הפרטנופיי עם משחק 16 מתוך ה-17 האחרונים ללא הפסד בליגה ונותרו חזק בקרב על המקום השני. לורנצו אינסינייה כבש את הראשון בכדור עונשין מ-11 מטרים בדקה ה-32, דריס מרטנס הכפיל עם פנדל משלו בדקה ה-66 ואינסינייה כבש את השני שלו במשחק ארבע דקות לאחר מכן אחרי שקיבל בישול מג’ורג’יניו. האורחת נותרה מתחת לקו האדום עם הפסד שישי בשבעת המשחקים האחרונים, בעוד נאפולי השיגה ניצחון ליגה ראשון לאחר חודש.
לורנצו אינסיניה חוגג (טוויטר)פיורנטינה – קליארי 0:1
92 דקות מייגעות במיוחד נדרשו לוויולה כדי להכריע את ההגנה השנייה הכי גרועה בליגה ולסיים משחק שלישי ברציפות ללא הפסד. ניקולה קאליניץ’ כבש את שער הניצחון דקתיים בתוך תוספת הזמן אחרי שקיבל בישול גדול מכריסטיאן טייו וסידר לאורחת הפסד שני ברציפות.
ססואולו – בולוניה 1:0
אחרי שבעה משחקים רצופים ללא ניצחון, האורחת חגגה שלוש נקודות שהעלו אותה למקום ה-13 בטבלה עם מאזן נקודות (31) זהה ליריבתה. האורחת מנגד רשמה משחק שלישי ברציפות ללא ניצחון והפסד שלישי בחמשת המשחקים האחרונים, מה שממשיך את התקופה הלא טובה שלה. 58 דקות לקח לרשת לזוז בפעם היחידה במשחק. בלרים דז'מאילי קיבל כדור עומק נפלא ברחבה והעביר רוחב משלו למתיאה דסטרו, שמול שער חשוף כבש את שערו השישי בליגה העונה.
משחק נוסף
קייבו – אמפולי 0:4
לקייבו: רוברטו אינגלסה (22), סרג’יו פליסייר (40), וולטר בירסה (75) ובושטיאן סזאר (89).
פסקארה – אודינזה 3:1
לפסקארה: סולי מונטארי (83), לאודינזה: דובאן זפאטה (20), סיריל תראו (51, 56).