יום שלישי, 03.02.2026 שעה 22:15

לואיס אנריקה: ניצחון הוגן, אהבתי איך ששיחקנו

מאמן ברצלונה אחרי ה-0:1 על סוסיאדד, שהסיר קללה של עשר שנים ללא ניצחון באנואטה: "הם יהיו חייבים להבקיע בגומלין". סרג'י רוברטו: "תמונה יפה"

|
לואיס סוארס לוחש לליאו מסי, ניימאר משקיף (La Liga)
לואיס סוארס לוחש לליאו מסי, ניימאר משקיף (La Liga)

לא בכל יום מסירים קללה בת עשר שנים. זה מה שעשתה אמש (חמישי) ברצלונה, כשהצליחה לנצח לראשונה מאז 2007 באנואטה של ריאל סוסיאדד, במשחק הראשון של רבע גמר גביע המלך. הדאבליסטית הספרדית גברה בסן סבסטיאן 0:1 על הקבוצה מהמקום החמישי בלה ליגה ושחררה אנחת רווחה גדולה - הקללה הוסרה.

שחקני ברצלונה והמאמן לא הצליחו להסתיר את האושר בסיום. המגן הימני סרג'י רוברטו אמר: "הקבוצה שלנו סיפקה הערב תמונה יפה לאוהדים, אבל שום דבר לא הוכרע. שיחקנו מול קבוצה נהדרת. צריך להתכונן למשחק הגומלין באותה התשוקה ובאותה הנחישות כי גם שם לא יהיה לנו קל".

המאמן לואיס אנריקה: "אהבתי את איך שהקבוצה שלי שיחקה בלי הכדור. היינו טובים בירידה להגנה. השגנו ניצחון הוגן שיכריח את הקבוצה היריבה להבקיע במשחק הגומלין, אבל הכל עדיין פתוח”.

הקפטן אנדרס אינייסטה סובל מרגישות בשריר הסוליה והוא יעבור מחר בדיקות שיקבעו ממה הוא סובל.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */