דורון בן דור
|

שחקני איטליה מתאמנים בנשרנבחרת איטליה ערכה הבוקר (שני) את האימון האחרון שלה לפני המפגש מול ישראל ב-21:45 בפתיחת מוקדמות המונדיאל. שחקני האזורי, שלא התאמנו באצטדיון סמי עופר עדיין, ביצעו אימון קליל בלבד בנשר בתקווה להגיע מוכנים למפגש החשוב.
האימון אובטח על ידי עשרות מאבטחים ששמרו על הסדר, משום שעשרות אוהדים חיכו מחוץ למתחם לכוכבים האיטלקים וביקשו תמונות. אגב, הנבחרת התקבלה על ידי ראש עיירית נשר אבי בינמו שגם העניק תשורה לקפטן ג'אנלואיג'י בופון.
 |
| בופון עם ראש עיריית נשר אבי בינמו ושלומי פרץ (אורי הדס) |
|
| |
 |
| שחקני איטליה ומאמנם ונטורה באימון בנשר |
|
| |
 |
| דונארומה יורד מהאוטובוס |
|
| |
 |
| לאונרדו בונוצ´י מגיע למתחם (עמיר חי) |
|
| |
כותרות העיתונים באיטליה: "אין מקום לטעויות במשחק הראשון"
"בלי שטויות, אנחנו איטליה", מבצע רוסיה מתחיל", "אין מקום לטעויות במשחק הראשון". כך זועקות הבוקר כותרות עיתוני הספורט הגדולים באיטליה לקראת המשחק הראשון בקמפיין מוקדמות המונדיאל מול ישראל. 10 שנים בדיוק לא הפסידה איטליה משחק מוקדמות ולאיטלקים אין כוונה שזה יקרה דווקא בישראל.
עידן ג'אמפיירו ונטורה נפתח ברגל שמאל עם הפסד 3:1 לצרפת במשחק הידידות מול בארי והמאמן, שעד כה הפגין זלזול או לכל הפחות חוסר בקיאות בנעשה בישראל, מתחיל להרגיש את הלחץ. אתמול, במסיבת עיתונאים די חייכנית, הוא ביקש בנימוס מהעיתונאים: "זו דרך חדשה. מספיק עם השוואות לעבר ולאנטוניו קונטה. אני מרגיש שדוחקים אותי לפינה ומופתע מהביקורות".
בפן המקצועי נראה שאלסנדרו פלורנצי מרומא יחל את המשחק על הספסל, בעוד ג'אקומו בונאבנטורה יקבל את הקרדיט בשלישיית הקישור. קשר מילאן, שלא נכלל בסגל ליורו, פתח גם בהפסד 3:1 לצרפת. לצדו ישחקו במרכז השדה מרקו וראטי ומרקו פארולו. אנטוניו קנדרבה ומתיאה דה שיליו אמורים לפתוח כשחקני הכנף.
ההרכב המשוער: ג'אנלואיג'י בופון, אנדראה ברצאלי, לאונרדו בונוצ'י, ג'ורג'ו קייליני, אנטוניו קנדרבה, מתיאה דה שיליו, מרקו פארולו, מרקו וראטי, ג'אקומו בונאבנטורה, אדר, גרציאנו פלה.
בופון: "המשחק הזה הוא בחשיבות עליונה"