יום שבת, 04.04.2026 שעה 22:47
ליגת העל Winner 25-26
5624-5525הפועל ב"ש1
5429-5925בית"ר ירושלים2
4628-5024מכבי ת"א3
4526-4424הפועל ת"א4
3925-4624מכבי חיפה5
3636-4125הפועל פ"ת6
3153-4224מכבי נתניה7
2935-2525בני סכנין8
2742-3625עירוני ק"ש9
2440-3024הפועל חיפה10
2347-3024מ.ס אשדוד11
2135-2225הפועל ירושלים12
1852-3225עירוני טבריה13
1257-1725מכבי בני ריינה14

מאות ליוו את שמעון קורק ז"ל בדרכו האחרונה

יו"ר מחלקת הנוער של בני יהודה ומנהלה לשעבר של מכבי ת"א הובא למנוחות. דמאיו ספד לו: "לנצח תהיה חלק מההיסטוריה והמשפחה של בני יהודה"

|
משה דמאיו סופד לשמעון קורק (יניב גונן)
משה דמאיו סופד לשמעון קורק (יניב גונן)

יום עצוב לכדורגל הישראלי. יושב ראש מחלקת הנוער של בני יהודה ומנהלה לשעבר של מכבי תל אביב, שמעון קורק, הובא היום (שלישי) למנוחות בבית העלמין ירקון. קורק הלך לעולמו אמש בגיל 72 לאחר מאבק במחלה קשה.

מאות ליוו אותו בדרכו האחרונה, ביניהם לא מעט שחקני בני יהודה כולל מקבוצת הנוער, אנשי מכבי ת"א, אוהדים, שחקני עבר ומאמנים מהענף כולו. בין היתר הגיעו לחלוק לו כבוד אחרון משה דמאיו ומשפחתו, יוסי מזרחי, ניר לוין, פדרו גלבאן, כפיר אדרי, בני טבק, שורה אובארוב, נועם שוהם, אלי דריקס, טל בנין, עמיר תורג'מן, גיא עזורי, לירן שטראובר וניר קלינגר.

משה דמאיו ספד לו: "במשך שנים רבות ליוויתי אותך שמעון, גם בתקופות לא קלות ובמשך שנים רבות תמיד גם היית לצידנו. קבוצת הנוער שתמיד אהבת, הגיעה להיות איתך פה גם עכשיו בדרכך האחרונה. לנצח תהיה חלק מההיסטוריה ומהמשפחה שנקראת בני יהודה. נוח על משכבך בשלום".

משה דמאיו. חלק מההיסטוריה של בני יהודה (יניב גונן)
משה דמאיו. חלק מההיסטוריה של בני יהודה (יניב גונן)
 

ניר לוין (יניב גונן)
ניר לוין (יניב גונן)
 

סמנכ"ל בני יהודה, כפיר אדרי, סיפר: "אני זוכר איך שהוא הביא אותי למכבי ת"א מדימונה לפני 20 שנה. הוא ואשתו נתנו לי את כל הערכים, כיוונו אותי בחיים ועזרו לי להבין לקראת מה אני הולך. בשנים האחרונות עבדתי איתו גם בבני יהודה, כך שעברתי פרק זמן מאוד גדול איתו. הוא יחסר לי ולהרבה אנשים, הוא היה איש יקר שתרם המון לכדורגל וזו אבידה גדולה".

לירן שטראובר, ששיחק במכבי ת"א בתקופה בה קורק ז"ל ניהל את הקבוצה, אמר: "אין עוד אנשים כאלה בכדורגל. הוא עשה הכל מהלב. כשקיבלתי את הידיעה בלילה הייתי בהלם טוטאלי כי הוא תמיד עשה הכל בשביל להיראות בסדר. אני עוד הצלחתי לסגור איתו מעגל כי הבן שלי היה אצלו בבני יהודה ונפגשנו המון. אני בטוח שבני יהודה ומכבי ת"א ינציחו את זכרו".

לירן שטראובר (יניב גונן)
לירן שטראובר (יניב גונן)
 

אלי דריקס הוסיף: "הוא ליווה אותי לאורך כל שנות התשעים בתקופה היפה שלנו כשחקנים וגם כשפרשנו. הוא היה אדם משכמו ומעלה, עם עוצמות, שתמיד דאג שנהיה מאוגדים". ניר קלינגר הוסיף: "עצוב מאוד לכולנו. הוא היה איש אהוב ביותר. שמעון קיבל אותי ממכבי חיפה ועזר לי להתאקלם, הוא היה לדמות משמעותית בחיי".

יוסי מזרחי (יניב גונן)
יוסי מזרחי (יניב גונן)
 

אלי דריקס (יניב גונן)
אלי דריקס. הגיע להיפרד (יניב גונן)
 

מאמן קבוצת הנוער של בני יהודה לשעבר, רמי לוי, ציין: "התקופה שעבדנו יחד היית תקופה טובה וגם לאחר מכן נשארנו בקשר. הוא החזיק את כל מחלקת הנוער של בני יהודה בשנים האחרונות, ממש עד יומו האחרון. הוא היה בא ראשון ויוצא אחרון, המועדון היה כל עולמו. הרגעים האלה היום הם קשים מאוד. כלפי חוץ הוא אולי נראה כאדם קשוח ונוקשה, אבל מאחורי זה הסתתר אדם עם לב ענק. הוא היה איש חינוך ישר והגון שאמר הכל בפנים, וזו היתה הגדולה שלו".            




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */