יום שישי, 06.03.2026 שעה 16:43

נבחרת ישראל בקשתות הבטיחה שתי מדליות

היסטוריה בקשתות, כשמיכאלה משה ורועי דרור הבטיחו מדליה עם העפלה לגמר בתחרות הזוגות. נבחרת הגברים עלתה לראשונה לגמר, משה תתחרה על הארד האישי

|
מיכאלה משה  (world archery)
מיכאלה משה (world archery)

נבחרת ישראל ממשיכה במסלול ההצלחה באליפות אירופה בקשתות והערב הבטיחה מדליה וודאית שנייה, לאחר שהצמד של רועי דרור ומיכאלה משה עלו לגמר תחרות הזוגות המעורבים בריקרב. מחר (שישי) יתקיים הגמר מול נבחרת צרפת. הצמד הישראלי המשיך את העקביות המרשימה שמציגה הנבחרת עד כה באליפות, ניצח את מולדובה 1:5 בשמינית הגמר, ברבע הגמר התגבר על בולגריה 3:5 ובחצי הגמר ניצח את איטליה 3:5.

מיכאלה משה עלתה גם לקרב אישי על מדליית הארד באליפות אירופה באולם בריקרב נשים, לראשונה שישראלית מתחרה על מדליה באליפות. היא סיימה שביעית במוקדמות, ניצחה את שני הסיבובים הראשונים 0:6, גברה ברבע הגמר 4:6 על ליסה ברבלין, והפסידה בחצי הגמר 6:5. בשבת תפגוש את ורוניקה מרצ'נקו מאוקראינה בקרב על הארד.

הישג גדול גם לגברים

במקביל, נבחרת הגברים של ישראל העפילה לראשונה בתולדותיה לגמר אליפות אירופה באולם ותתמודד מול איטליה על הזהב. רועי דרור, איתי שני וניב פרנקל סיימו שלישיים במוקדמות, ניצחו 0:6 את בולגריה ו-3:5 את אוקראינה, ובכך הבטיחו מדליה קבוצתית ראשונה אי פעם לישראל באליפות אירופה.

בקשת הקומפאונד שבר שמאי ימרום את שיא ישראל עם 598 מתוך 600 נקודות במוקדמות וסיים בשוויון במקום הראשון, אך הודח בשמינית הגמר.

היום תימשך התחרות עם נבחרת הגברים עד גיל 21 ברבע הגמר הקבוצתי, וכן שלושה צמדים ישראלים ברבע גמר הזוגות המעורבים בריקרב ובקומפאונד.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */