מערכת ONE
|

ווסטברוק מול מיילס טרנר (רויטרס)
אינדיאנה פייסרס אחראית להפתעה הקטנה של הלילה (אור לשני) ב-NBA כאשר סיימה את המותחן האדיר באוקלהומה עם ניצחון על הת’אנדר לאחר הארכה, 111:115. הקרב העיקש בין הקבוצות נמשך ארבעה רבעים צמודים כאשר בכל פעם קבוצה אחרת לוקחת את המומנטום ורצה, אך לא מספיק כדי לברוח והשנייה חוזרת לעניינים, כולל קאמבק יפה של אוקלהומה ברבע האחרון אותו ניצחה בתשע נקודות הפרש כדי לכפות הארכה.
2.4 שניות לסיום ראסל ווסטברוק קבר שלשה ענקית כדי לקבוע שוויון 103 והקבוצות נשלחו להארכה, שם ג’ף טיג כבר היה גדול מדי והעניק ניצחון לפייסרס. טיג קלע 30 נקודות, הוסיף 9 אסיסטים, 6 חטיפות ו-5 ריבאונדים כאשר לצידו תאודוס יאנג בולט עם 20 נקודות ו-11 ריבאונדים. מנגד, ראסל ווסטברוק רשם טריפל דאבל אדיר של 31 נקודות, 15 אסיסטים ו-11 ריבאונדים אך היו לו גם 7 איבודים ואחוזים נוראיים מהשדה (13 מ-34).
סקרמנטו – טורונטו 99:102
עומרי כספי לא שותף ולו לדקה אחת בניצחון של סקרמנטו 99:102 על טורונטו אשר הציב את הקינגס במאזן 9:5 שלילי מול ה-8:5 החיובי של הרפטורס. הדרמה הגדולה במשחק התחוללה ממש בשניית הסיום כאשר עם הבאזר טרנס רוס צלף שלשה גדולה שהייתה אמורה לכפות הארכה, אלא שהשופטים ניגשו אל המוניטור ואחרי דקות ארוכות של דיונים קבעו כי הכדור עזב את ידו של רוס לאחר הבאזר, הסל נפסל והניצחון נשאר אצל סקרמנטו.
רודי גיי, שהשמועות על טרייד סביבו לא פוסקות, בלט עם 23 נקודות, 8 ריבאונדים וגם 3 חסימות. דמרקוס קאזינס הוסיף 19 לצד 9 ריבאונדים ודארן קוליסון ששב מפציעה המשיך לספק סחורה עם 15 ו-9 אסיסטים. בצד השני, דמאר דרוזן הפגין את אחד המשחקים החלשים ביותר שלו העונה כשנעצר על 12 בלבד (3 מ-14 מהשדה), קייל לאורי קלע 25 ויונאס ואלנצ’יונאס הוסיף 23 ו-14 ריבאונדים.
לוס אנג’לס לייקרס – שיקגו 118:110
שיקגו בולס יצאה ללוס אנג’לס וחזרה משם עם ניצחון תשיעי אחרי 14 משחקים העונה, 105:115. הלייקרס ירדו למאזן 7:7. המארחים כבר פיגרו ב-13 נקודות כשלוש דקות לסיום אך הצליחו לייצר קאמבק מהיר במיוחד ודקה לסיום ההפרש עמד רק על חמש נקודות לטובת הבולס אחרי ששלשה של ניק יאנג נפסלה בהחלטת שופטים ומנעה מהפער לרדת לשתי נקודות בלבד.
ג’ימי באטלר היה פשוט בזון אדיר וצלף נקודות ללא הכרה. היו לו 40 לצד 7 ריבאונדים ו-6 אסיסטים והוא הוליך את הבולס לניצחון. איזיאה קנאן הוסיף 17 מהספסל כאשר האורחים נהנו גם מ-15 נקודות של טאג’ גיבסון וניקולה מירוטיץ’. כל אלה קרו כאשר דוויין ווייד קיבל מנוחה וראג’ון רונדו תרם 4 נקודות בלבד (לצד 12 אסיסטים). בצד השני, לואיס וויליאמס בלט עם 25 מהספסל כאשר לארי נאנס ג’וניור הוסיף 18, גם הן מהספסל.
דנבר – יוטה 91:105
דנבר נאגטס רשמה את ניצחונה החמישי בלבד העונה אחרי 13 משחקים כאשר גברה 91:105 על יוטה. ג’מאל מארי בלט עם 18 נקודות מהספסל כאשר הנאגטס קיבלו גם 17 מווילסון צ’נדלר, 12 מניקולה יוקיץ’ ובסה”כ 54 נקודות ספסל מתוך 105. מנגד, גורדון הייוורד קלע 25 אך רודני הוד איכזב עם 10 נקודות בלבד באחוזים רעים והג’אז פשוט לא קיבלו מספיק מהשחקנים המובילים שלהם כאשר רודי גובר נעצר על 6 בלבד.