יום ראשון, 15.02.2026 שעה 23:16

שאלקה פנתה לראול כדי שיחזור לאמן את הקבוצה

הקבוצה שפתחה את העונה בצורה רעה בבונדסליגה השנייה פנתה למי ששיחק אצלה בעבר כדי שיהפוך למאמן החדש. האחרון סירב והעדיף להישאר בריאל קסטייה

|
ראול (אינסטגרם)
ראול (אינסטגרם)

אמנם ראול מזוהה יותר מכל עם ריאל מדריד, אך בתקופה שהייתה לו אחרי עזיבת הבלאנקוס התחבר לקבוצה נוספת – שאלקה. שנים אחרי שעזב אותה וכבר החל קריירת אימון בריאל מדריד בקטסייה, הקבוצה הגרמנית חיפשה לחדש את הקשר עם חלוץ העבר.

על פי דיווחים בגרמניה שאלקה פנתה לראול בניסיון להחזיר אותו לקבוצה, הפעם לתפקיד על הקווים, זאת לאחר עזיבתו של המאמן הקודם בעקבות פתיחת העונה האיומה של הקבוצה.

למרות ההצעה המסקרנת להצטרף לקבוצה מהליגה השנייה, המאמן בחר לדחות את הפנייה כשהוא מעדיף להישאר בקסטייה ולנסות להחזיר אותה לליגה השנייה בספרד.

הרקע להצעה הוא מצבה העגום של שאלקה, שלאחר ירידת הליגה פתחה את העונה בבונדסליגה השנייה בצורה איומה, כשהיא במקום ה-16 מתוך 18 עם 7 נקודות אחרי 8 מחזורים.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */