יום שישי, 30.01.2026 שעה 17:39

הישג נאה: אשדוד העפילה לרבע גמר היורוקאפ

הקבוצה מעיר הנמל גברה 50:60 על צ'קבאטה, השלימה ניצחון כפול ועלתה לשלב 8 האחרונות. היטאוור (20 נק') ודורון (18 נק') הצטיינו אצל אלי רבי

|
אשדוד העפילה לרבע הגמר (צילום מסך) (מערכת ONE)
אשדוד העפילה לרבע הגמר (צילום מסך) (מערכת ONE)

האם אפשר לחלום על תואר אירופי? מ.ס. אשדוד, קבוצת כדורסל הנשים של עיר הנמל, גברה הערב (חמישי) 50:60 על צ'בקאטה מרוסיה והעפילה לשלב רבע הגמר של היורוקאפ.

הקבוצה של אלי רבי רשמה ניצחון כפול על הקבוצה מרוסיה ובשלב הבא תיתקל במשוכה לא פשוטה בכלל בדמות שופרון ההונגרית, שטרם הפסידה העונה במפעל השני בחשיבותו באירופה.

הקבוצה מעיר הנמל, שניצחה במשחק הקודם ב-4 נקודות, ידעה שמותר לה להפסיד עד 3 הפרש כדי לא להיגרר להארכה. עם זאת, השחקניות האשדודיות נלחמו מההתחלה, הראו שהן באו לנצח ולא איפשרו לאורחות שום סל קל, כשבסיום המחצית הראשונה הן הוליכו 20:31.

במחצית השנייה השחקניות של אלי רבי המשיכו לתת את הטון, היריבות אמנם צימקו את התוצאה ל-36:30, אך הקבוצה מעיר הנמל ידעה לא להתרגש מכך ולבסוף רשמה ניצחון 50:60 ועלתה לשלב רבע הגמר.

קלעו לאשדוד: הייטאוור 20 נק', דורון 18, קלארק 9, ג'קסון 6, דיאמנט 4, בוביקינה 3. בשלב הבא שיתקיים בתחילת פברואר תפגוש אשדוד את שופרון ההונגרית לצמד משחקים כשהמנצחת כאמור, תגיע לחצי גמר המפעל.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */