יום שבת, 31.01.2026 שעה 09:25
ליגה לאומית 25-26
4623-5021מכבי פ"ת1
3522-3120מכבי הרצליה2
3225-2621הפועל כפ"ס3
3024-3020מ.ס קריית ים4
2932-3220הפועל כפר שלם5
2825-2721מ.ס כפר קאסם6
2722-2520הפועל ראשל"צ7
2726-2820הפועל ר"ג8
2626-2321הפועל עכו9
2627-2121בני יהודה10
2530-2521עירוני מודיעין11
2528-2120הפועל רעננה12
2536-2521הפועל עפולה13
2140-3121מכבי יפו14
2029-2521הפועל נוף הגליל15
1928-2321הפועל חדרה16

נאווי: מישהו מאום אל פאחם נתן לי בוקס בפנים

שחקן עכו בעדות קשה: "העיף אותי על הקיר, ירד לי דם, רצו להרוג אותנו". אבו אלעם: "לא היה ולא נברא, שקרנים עלובים". נקש: "מוכן ללכת לפוליגרף"

|
בר נאווי (ראובן שוורץ)
בר נאווי (ראובן שוורץ)

תקרית קשה ביותר בליגה הלאומית. לאחר המפגש בין הפועל עכו לאום אל פאחם היום (שישי) שהסתיים ב-1:2 לעכו באצטדיון השלום באום אל פאחם, סיפר שחקן הקבוצה המנצחת ל-ONE שאנשי הקבוצה המארחת התפרעו לאחר ההתמודדות ואף היכו אותו ושחקנים נוספים מעכו שעברו בחדר ההלבשה. בעכו אף סיפרו שהשחקנים הזרים הרגישו מאוימים ושזו הפעם הראשונה שעברו דבר כזה.

עברת חוויה לא נעימה בסיום המשחק באום אל פאחם.
”ניצחנו, הובלנו 1:2, האוהדים שלהם היו עצבניים, כולם היו בטירוף, כשנגמר המשחק לא רצינו להיקלע לסיטואציה פחות נעימה וראינו שזה הולך לכיוון הזה, ירדנו כל הקבוצה לחדר ההלבשה, הצוות, הספסל וכולם, ומחוץ לחדר ההלבשה שלנו פשוט באו לתקוף אותנו”.

“באו ורצו פשוט להרוג אותנו. הגעתי לאזור של חדר הלבשה, שני אנשים שלהם, או אוהדים, תקפו את אשרף רבאח, ואני בדיוק עברתי שם וניסיתי להפריד ולהזיז אותם ממנו. הם ממש הרביצו לו. כל שחקן שעבר הם ירקו. כשניסיתי להפריד מישהו מהם תפס לי את החולצה ונתן לי בוקס בפנים, העיף אותי על הקיר, נפתח לי הראש וירד לי דם. בשלב הזה המשטרה נכנסו, כל מי שעבר שם, אוהדים, גם הנהלה, זה היה מזעזע ממש”.

מה הרגשת?
”נבהלנו כולנו, פחדנו לצאת מהאצטדיון, היה פחות נעים, המשטרה ליוותה אותנו החוצה, אין לזה מקום בכדורגל, הכל דם על הרצפה, זו לא מלחמה”.

פחדת שאתם עומדים לא לצאת משם? שיקרה משהו קשה?
”חששנו לצאת, אמרו לנו לא לצאת בלי ליווי משטרתי ויצאנו עם ליווי משטרתי. היינו ממש מאוימים, פחדנו, היינו לחוצים בחדר ההלבשה. הם איימו וצעקו, כל מי שעבר היה עם רעל בעיניים רק להרביץ לנו ולתקוף. אני בסך הכל רציתי להפריד”.

איך אתה עכשיו?
”עכשיו אני בסדר, אני בבית ברוך השם”.

מקווה שלא תעבור כאלה דברים מזעזעים בעתיד, תרגיש טוב.
”אין לזה מקום בכדורגל”.

יו”ר אום אל פאחם, אחמד אבו אלעם, הגיב: “לא היה ולא נברא, היו 50 שוטרים, היו 30 אנשי יס”מ, איך יגיע קהל ומישהו לחדר הלבשה? אף אחד לא נתן להם מכות, הם לא רק שקרנים, הם עלובים”.

אחמד אבו אלעם (חגאחמד אבו אלעם (חג'אג' רחאל)

נקש: “מוכן ללכת לפוליגרף”

בעלי הפועל עכו צחי נקש הגיב: “אני מוכן ללכת לפוליגרף עם אבו אלעם, שיקבע איפה ומתי – אני מגיע ונראה מי ייצא דובר אמת. שחקנים שלנו חטפו והרגישו מאוימים ובמיוחד שחקנים מהמגזר, שכנראה התעצבנו עליהם שהם התאמצו. הוא (אבו אלעם) נכנס ויצא מחדר השופטים“.

בתגובה לנקש, אבו אלעם ענה: “אני מוכן ללכת לפוליגרף. נקש היה עצבני שלא הכנסתי לו את האוטו למגרש כי מספר המקומות היה מוגבל, הצעתי לו לבוא לאכול ואמר שהוא לא רעב. התחבקתי עם מאמן עכו מנחם קורצקי ועם עוזר המאמן טוויזר”.

בהמשך הוסיף אבו אלעם: “הייתה שיחה ביני לבין הבעלים של עכו. קבענו להיפגש, שנינו בוגרים ולא ניתן לשחקן כזה או אוהד כזה או אחר לקלקל את היחסים הטובים בנינו. רק לפני כמה ימים נתתי את האצטדיון שלי לעכו בחינם”.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */