יום ראשון, 08.02.2026 שעה 23:06
ליגת העל Winner 25-26
4820-4921הפועל ב"ש1
4723-4721בית"ר ירושלים2
4125-4122הפועל ת"א3
3926-4321מכבי ת"א4
3624-4222מכבי חיפה5
3234-3922הפועל פ"ת6
2829-2522בני סכנין7
2845-3622מכבי נתניה8
2342-2722מ.ס אשדוד9
2246-2622עירוני טבריה10
2040-3122עירוני ק"ש11
2031-2122הפועל ירושלים12
2039-2822הפועל חיפה13
1147-1621מכבי בני ריינה14

מעצר החשודים בהצתת חודורוב הוארך עד ראשון

פריאנטי, מדר וסהלו המזוהים עם 'לה פמיליה', יישארו במעצר עד ה-23.4. עורך הדין של אחד מהם טען למעצר בלתי חוקי, התובע השיב: "ביקורת חסרת בסיס"

|
מכוניתו של חוקר השריפות בחודורוב (חגי מיכאלי)
מכוניתו של חוקר השריפות בחודורוב (חגי מיכאלי)

החשודים בהצתת מתחם חודורוב הובאו היום (שישי) לבית המשפט, שם ביקשה המשטרה להאריך את מעצרם. שמות החשודים הם נהוראי פריאנטי, אושרי מדר וירין סהלו, כאשר בנוסף להם נעצרו שני קטינים.

נהוראי פריאנטי הובא ראשון לדיון, בו אמר עורך דינו ישראל קליין: “בלית ברירה אנחנו מסכימים להצהרת התובע מבלי להודות בשום דבר”. מעצרו הוארך עד יום ראשון ה-23 באפריל, בשעה 12:00 ואושרו לו חמש שיחות טלפון.

קליין הוסיף: “אנחנו לא מודים בשום דבר וטוענים לחפות מלאה מבחינת ההדשה של אי ביצוע שום עבירה פלילית. כל מה שניתן לנו ומיוחס לנו אנחנו מכחישים. הטענה שלנו שהאנשים שהפלילו אחד את השני עשו זאת כדי לנסות לחלץ את עצמם בצורה שקרית”.

עו"ד ישראל קליין (שחר גרוס)עו"ד ישראל קליין (שחר גרוס)

בנוסף, החשודים ירין סהלו ואושרי מדר הובאו יחד לדיון בפני השופטת רונית פוזננסקי-כץ. בראשון צפוי להיות מוגש כתב אישום ביחד עם הבקשה למעצר עד תום הליכים וחומר החקירה יחשף.

עו”ד אייל שמחוני המייצג את סהלו טען: “המעצר שעשו למיוצג שלי הוא בלתי תקין”. תובע המשטרה השיב: “התנהלה חקירה סמויה ובוצעו פעולות שלא ניתן היה לבצע ולכן הביקורת על פרק הזמן שחלף בין צו המעצר ומעצרו בפועל של החשוד היא חסרת בסיס”.

עו"ד אייל שמחוני (שחר גרוס)עו"ד אייל שמחוני (שחר גרוס)

כזכור, ביום שני עצרה המשטרה את החשודים במעורבות בהצתה של מתחם האימונים של הפועל ת"א ב-5 במרץ. הם נעצרו בו זמנית כדי שלא יוכלו להעלים ראיות וההערכה הראשונית הייתה שהם משתייכים לארגון 'לה פמיליה'.

עורך דין שמחוני אמר ל-ONE: “תפיסת המשטרה לפיה צו מעצר שיפוטי שהיא מקבלת לביצוע יכול להיות מונח אצלה במשך זמן ולהיות מבוצע כראות עיניה מוציא את הטעם מכל הפיקוח המשפטי על פעילות המשטרה. הצו צריך להיות מבוצע תוך פרק זמן מינימלי שכן אם לא כך הטענה לשיבוש הליכי חקירה כאשר זהות הנחקר ידועה למשטרה היא אבסורד”.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */