מערכת ONE
|

אוהדי בית"ר ירושלים (רועי כפיר)
המחזור המרתק בליגת העל (24) סיפק לא רק דרמות אלא גם כמות קהל מרשימה ביותר, שנחתמה היום עם נעילת המחזור במשחק בנתניה. לא פחות מ-85,035 צופים וצופים הגיעו בשלושת הימים האחרונים למגרשי הכדורגל ולמשחקי ליגת העל, מספר מרשים ביותר.
החלוקה בין המגרשים היא כזו: 4,167 פקדו את אצטדיון דוחא במפגש בין סכנין המקומית להפועל תל אביב, כש-430 בלבד הגיעו למשחק בין טבריה לריינה. במשחק של האלופה היו 24,413 אוהדים, ובסמי עופר – 27,120.
אוהדי מכבי נתניה (רועי כפיר)
אוהדי בית"ר ברקע (רועי כפיר)
אוהדי מכבי נתניה (רועי כפיר)במשחק החמישי של יום שבת בטדי בין הפועל ירושלים לעירוני קריית שמונה היו באצטדיון הירושלמי – 2,438 צופים. אגב חשוב לציין שבמשחקים המוקדמים ביום שבת בבלומפילד (15:00) ובסמי עופר (17:30) הגיעו גם לא מעט ילדים וילדות.
יומיים עם יותר מ-26 אלף אוהדים
אתמול 13,552 אוהדים ראו את ה-1:1 של המוליכה הפועל ב”ש מול הפועל חיפה והערב גם 12,915 צופים הגיעו לנתניה, למפגש של הקבוצה המקומית מול סגנית המוליכה בית”ר ירושלים.