יום שני, 22.12.2025 שעה 08:13
ליגת העל Winner 25-26
3515-3415הפועל ב"ש1
3017-3514בית"ר ירושלים2
2917-3215מכבי ת"א3
2519-2915הפועל ת"א4
2332-2915מכבי נתניה5
2214-2614מכבי חיפה6
2019-1915בני סכנין7
1824-2215הפועל חיפה8
1829-2215מ.ס אשדוד9
1726-2315הפועל פ"ת10
1733-1715עירוני טבריה11
1324-1715עירוני ק"ש12
1121-1315הפועל ירושלים13
439-1115מכבי בני ריינה14

הצ'יוואווה חוזרת: אוסידון יקבל 180 אלף שקל

יו"ר האדומים לשעבר זכה בערעור על תביעת הדיבה נגד פרוספר אזגי ויקבל סכום משולש, אחרי שהאחרון כינה אותו: "קוקסינל, צ'יוואווה קטן"

|
פרוספר אזגי. ההתבטאות שלו עלתה לו ביוקר (שי לוי)
פרוספר אזגי. ההתבטאות שלו עלתה לו ביוקר (שי לוי)

11 חודשים לאחר הפסיקה של השופטת ריבה ניב מבית משפט השלום בת"א בנושא תביעת הדיבה של דורון אוסידון מול פרוספר אזגי, יו"ר הפועל ת"א לשעבר זכה היום (שני) בערעור , ויקבל מאזגי סכום הגדול פי שלושה מהסכום המקורי שנפסק לזכותו - 180 אלף שקלים במקום 60 אלף.

בהחלטה משותפת של סגן הנשיאה יצחק ענבר, השופטת יהודית שבח והשופט שאול שוחט הוחלט לקבל את ערעורו של אוסידון בבית המשפט המחוזי, זאת אחרי שבתאריך ה-4.3.14 נפסק לחובתו של אזגי עונש של 60 אלף שקל, כפי שפורסם לראשונה ב-ONE. את אוסידון בערעור ייצגו עו"ד עתי צמחוני וצחי שכנר.

בהחלטתם המשותפת של הרכב השופטים נכתב: "לאחר שישבנו ושקלנו את טענותיהם המקיפות של ב"כ הצדדים, אנו מגדילים את סכום הפיצוי שפסק בית המשפט קמא ומעמידים אותו על סך של 180,000 ש"ח".

בנוסף להגדלת הסכום, הבעלים לשעבר של הפועל אשקלון חוייב בשכר טרחה של 25,000 ש"ח, זאת אחרי שבהחלטה הראשונה הסכום עמד על 5,000 בלבד. לסיכום הנזק של אזגי בעקבות הערעור צמח ל-140 אלף ש"ח כולל שכר הטרחה.

אוסידון. זכה בתביעה (דרור רוזנפלד)
אוסידון. זכה בתביעה (דרור רוזנפלד)
 

כזכור, אזגי חוייב לשלם את הפיצוי בגין לשון הרע לאוסידון, אותו כינה בין השאר "ציוואווה" ו"קוקסינל". אזגי אמר אז על אוסידון בתוכנית הרדיו שהגישה אופירה אסייג ב-102FM: "העובד שלך, הצ'יוואווה, במילים האלה, הצ'יוואווה, אתה יודע מה זה צ'יוואווה? זה כלב קטן שנובח ולא נושך... אוסידון וטביב הם שני צ'יוואוות עבורי, קוקסינלים... אני אוהב הוצאות דיבה, יש לי עו"ד שנתי".

בראיון אחר כינה אזגי את אוסידון "איש ברים", "שומר בר" ו"גזע קטן". כמו כן, בראיונות נוספים המשיך אזגי את מסע ההכפשות נגד אוסידון. בנוסף טען בכתב הגנתו כי דבריו נאמרו ב"עידנא דריתחא", ואינם מהווים הוצאת לשון הרע.

אזגי סיפר כי ביקש כרטיסי הזמנה מאוסידון, אך הוא התעלם מפניותיו הטלפוניות הרבות, ובכך הכעיסו עד מאוד. לגרסתו, חש מושפל ע"י התובע וכל הראיונות שהעניק באו על מנת להציל את שמו הטוב שלו וכדי להגן על מסכת דברי הבלע שהתובע או מי מטעמו הפיצו כנגדו".

פרוספר אזגי. מסע הכפשה מול אוסידון (רדאד ג´בארה)
פרוספר אזגי. מסע הכפשה מול אוסידון (רדאד ג´בארה)
 

השופטת ניב העבירה ביקורת על התנהגותו של אזגי וציינה כי: "גם אם אין במילה 'קוקסינל' משום תיאור מידותיו המיניות של התובע, הכוונה הינה להעליבו, לבזותו ולשימו ללעג בעיני המאזינים והצופים". השופטת לא קיבלה גם את הטענה של אזגי כי לאוסידון לא נגרם נזק משום שהוא מתגורר כעת בחו"ל.

אזגי סיפר בתגובה לאחר ההחלטה: "הנושא ירד לגמרי מסדר היום שלי. הדברים האלו כבר מאחוריי".




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */