יום שבת, 07.02.2026 שעה 06:15

קר שם בחוץ: ישראל הפסידה 36:19 לאיסלנד

מוק' אליפות אירופה: הנבחרת החזיקה מעמד מחצית אחת אך סיימה את משחק החוץ עם תבוסה. פומרנץ בלט עם 6 שערים, ביום שני נבחרת סרביה מגיעה לבית מכבי

|
נבחרת ישראל בכדוריד. לא כוחות (צחי וייס)
נבחרת ישראל בכדוריד. לא כוחות (צחי וייס)

נבחרת ישראל פתחה הערב (רביעי)  את קמפיין מוקדמות אליפות אירופה  באיסלנד עם  הפסד לנבחרת המקומית 36:19,  ותנסה לתקן במשחקה השני בקמפיין ביום ראשון ב'בית מכבי' בראשל"צ, מול נבחרת סרביה שניצחה הלילה את מונטנגרו 21:25.

 האיסלנדים פתחו עם 1:4 מוחץ אחרי 5 דקות, בזכות יכולת טובה של גודיון סיגרדסון מברצלונה, אבל עצירות של אלדר שיקלושי, ושערים של עומר דבדה ואריאל רוזנטל צימקו ל-5:3 (8').

איסלנד, אחת ממעצמות הכדוריד המובילות בעולם שבה משחקים 5 שחקנים בולטים מהבונדסליגה הגרמנית, הגבירה הילוך עד להפסקה אליה ירדה ביתרון 9:14, כאשר בטרם ירדו השחקנים לנוח ספג השוער אלדר שיקלושי כרטיס אדום.

עם פתיחת המחצית השנייה פערי האיכות באו לידי ביטוי, אולפסון קבע 12:20 בדקה ה-38, ודראגן ג'וקיץ', מאמנה של ישראל, ביקש פסק זמן. עידו טוראל כבש, מאירוביץ' עצר, אבל האיסלנדים המשיכו להיות יעילים ומדוייקים, עלו ל-13:23 בדקה ה-42 ומזה הישראלים כבר לא יכלו לחזור.

כבשו לישראל: חן פומרנץ 6, יובל גררה ועומר דבדה 3 כ"א, אריאל רוזנטל 2, דניאל שקלים, עידו טוראל, דן נתן, דניאל פרידמן ו-ולדי קופמן 1 כ"א




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */