יום שישי, 03.04.2026 שעה 19:53

באדוסה הדיחה את קוקו גוף ועלתה לחצי הגמר

אליפות אוסטרליה: הספרדיה הרשימה עם 4:6 ו-5:7, התרגשה ותפגוש את סבאלנקה שגברה על פבליוצ'נקובה. בגברים: זברב בחצי הגמר אחרי ניצחון על טומי פול

|
פאולה באדוסה (רויטרס)
פאולה באדוסה (רויטרס)

אליפות אוסטרליה הולכת ומתקרבת לרגע השיא. בצל המשחק המסקרן בין נובאק ג’וקוביץ’ לקרלוס אלקראס, פאולה באדוסה עלתה הלילה (בין שני לשלישי) לחצי גמר גראנד סלאם בפעם הראשונה בקריירה עם ניצחון 5:7 ו-4:6 מרשים על קוקו גוף תוך פחות משעתיים.

באדוסה המדורגת 12 בעולם הגיעה למשחק עם מאזן 2:0 ברבעי הגמר בגראנד סלאם, אבל היא הצליחה להנחיל לגוף (3) את ההפסד הראשון שלה ב-2025. זה גם היה הניצחון הראשון של הספרדיה בת ה-27 על יריבה מהטופ 10 בגראנד סלאם.

השבירה הראשונה במשחק הגיעה במצב של 5:5 והייתה של באדוסה. הספרדיה עלתה ליתרון, שמרה על ההגשה הבאה שלה כדי לנצח במערכה הראשונה ולא הייתה בפיגור מכאן ועד לסיום.

המשוכה הבאה של באדוסה תהיה לא פחות קשה: ארינה סבאלנקה, המדורגת ראשונה, שניצחה 2:6, 6:2 ו-3:6 את אנסטסיה פבליוצ’נקובה (32).

בגברים אלכסנדר זברב (2) עלה לחצי הגמר אחרי ניצחון 6:7 (1), 6:7 (0), 6:2 ו-1:6 על טומי פול האמריקאי (12). הוא יפגוש בשלב הבא את המנצח בין ג’וקוביץ’ לאלקראס.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */