יום רביעי, 18.02.2026 שעה 02:27

אוהד פרץ למשחק של הנבחרת עם דגל פלסטין

אירוע לא נעים באליפות העולם עד גיל 19: מיד עם הג'אמפ בול שפתח את ההתמודדות בין חניכיו של אברהמי לבין שווייץ, אוהד פרץ לפרקט עם דגל פלסטין

|
נבחרת ישראל עד גיל 19 באליפות העולם  (צילום: FIBA)
נבחרת ישראל עד גיל 19 באליפות העולם (צילום: FIBA)

התרגלנו בשנים האחרונות שלא מעט אנשים בעולם לא בצד שלנו ומביעים את דעתם, והדבר קרה גם אתמול (שבת) במהלך המשחק של נבחרת ישראל עד גיל 19 באליפות העולם. חניכיו של שרון אברהמי פתחו את ההתמודדות מול שווייץ, ומיד עם הג’אמפ בול קיבלנו רגע לא ראוי.

צופה מהאולם החליט לפרוץ אל הפרקט כשהוא עם דגל פלסטין ולהביע את דעתו על המצב בין ישראל לבין המדינות האחרות כחלק ממלחמת חרבות ברזל, מה שגרם למשחק להיעצר לכמה רגעים עד שהמשטרה פינתה את אותו אוהד מקומי.

כזכור, הנבחרת עד גיל 19 משתתפת לראשונה בתולדותיה באליפות העולם לגיל הזה, כאשר היא הוגרלה לבית עם שווייץ, ירדן והרפובליקה הדומיניקנית. חניכיו של שרון אברהמי ינסו להביא הרבה גאווה למדינה בימים הקשים שעוברים עליה ולא לעצור בעצם העלייה לטורניר הנחשק. 




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */