יום שני, 30.03.2026 שעה 05:28

יתומי צה"ל ביום מרגש עם ספורטאים אולימפיים

לניר, הרשקו, חמרני, פרייליך, מיננקו ועוד פגשו כ-200 יתומים באירוע נוגע ללב בסימן חג החנוכה שכלל התנסות בשמונה ענפי ספורט שונים והדלקת נר

|
יתומי צה
יתומי צה"ל עם הספורטאים האולימפיים (ניר דוידסון)

הוועד האולימפי בישראל ביוזמה משותפת עם ארגון אלמנות ויתומי צה"ל, ארגן היום (רביעי) פעילות ספורטיבית ברוח הערכים האולימפיים לכ-200 יתומות ויתומים במסגרת מחנה “עוצמה”. 30 ספורטאיות וספורטאים אולימפיים ופראלימפיים הגיעו לאולם הספורט בעיר דימונה כדי להוביל יום שיא מלא השראה עם התנסות חווייתית בשמונה ענפי ספורט.

בין הספורטאים שהשתתפו בפעילות היו המדליסטיות האולימפיות בג'ודו ענבר לניר ורז הרשקו, המדליסטיות הפראלימפיות בכדור שער ליהי בן דוד וגל חמרני, הסייף יובל פרייליך, הקשת איתי שני והאתלטית חנה מיננקו.

שיתוף פעולה בין הצדדים ימשך לאורך השנה הקרובה ובמסגרתו ייערכו פעילויות נוספות שמטרתן להעניק ליתומים חוויות ייחודיות, מעשירות ומעצימות באמצעות הספורט וברוח האולימפיזם. אירוע זה, שהתקיים בפעם השנייה, נערך בסימן חג החנוכה עם הדלקת נרות מרגשת של כל הילדות והילדים ביחד עם הספורטאים.

יתומי צה"ל עם הספורטאים האולימפיים (ניר דוידסון)יתומי צה"ל עם הספורטאים האולימפיים (ניר דוידסון)

ירדן הר לב, ראש מערך החינוך בוועד האולימפי בישראל סיפרה: “החיבור שנרקם בין הוועד האולימפי בישראל לארגון אלמנות ויתומי צה"ל מיגנט אליו מהרגע הראשון עשרות ספורטאים וספורטאיות שבזכותם אנחנו כאן היום מאירים לבבות רבים דרך ערכים של מצוינות, כבוד הדדי וסלודיריות”.

“ימי השיא המשותפים מסמלים יותר מכל את הייחודיות של התנועה האולימפית להעניק השראה לאחרים, לייצר הזדמנויות לחברויות חדשות ולתת תקווה לעתיד טוב יותר. תודה רבה לוועד הפראלימפי הישראלי שתמיד חובר אלינו בכל יוזמה חינוכית ולעיריית דימונה שאירחה פעילות חשובה זו בחפץ לב ובזרועות פתוחות”.

יתומי צה"ל עם הספורטאים האולימפיים (ניר דוידסון)יתומי צה"ל עם הספורטאים האולימפיים (ניר דוידסון)

תמי שלח, יו"ר ארגון אלמנות ויתומי צה"ל שיתפה: “המפגש היום הוא ביטוי מרגש לעוצמה ולחוסן של היתומות והיתומים. לצד הערכים המעצימים של הספורט והאחדות פעילות, משותפת זו עם הספורטאים האולימפיים מהווה עבור היתומים מקור להשראה, תקווה וכוח, ומדגישה את המחויבות שלנו להעניק להם לא רק תמיכה אלא גם חוויות חיוביות ובלתי נשכחות. אני מודה לוועד האולימפי על השותפות המיוחדת, שמאפשרת להאיר אור נוסף בלב הילדים דווקא בחנוכה – חג של גבורה ואור”.

יתומי צה"ל עם הספורטאים האולימפיים (ניר דוידסון)יתומי צה"ל עם הספורטאים האולימפיים (ניר דוידסון)



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */