יום שישי, 27.03.2026 שעה 23:33

פליק: מאמין במועדון, אף אחד לא מרוצה מהמצב

מאמן ברצלונה התייחס לסאגת אולמו ו-ויקטור לקראת ברבסטרו מחר ב-20:00 בגביע: "אני אופטימי אבל נחכה להחלטה, אם ההתאחדות תאשר זאת הם מוכנים לשחק"

|
רוברט לבנדובסקי חוגג עם דני אולמו (רויטרס)
רוברט לבנדובסקי חוגג עם דני אולמו (רויטרס)

בצל ההסרה של דני אולמו ופאו ויקטור מסגל ברצלונה למשחקים בלה ליגה אחרי שלא הוסדר רישומם בזמן, הקטלונים יתארחו מחר (שבת) ב-20:00 למשחק במסגרת שלב 32 האחרונות של גביע המלך, מול ברבסטרו מהליגה הרביעית. במסע”ת לקראת המשחק התייחס המאמן האנזי פליק לסאגה.

אני לא רוצה לדבר על זה יותר מדי כי זה לא התפקיד שלי”, אמר. “התפקיד שלי הוא להתכונן למשחק. הייתי בקשר עם הנשיא בחג המולד וגם היום, יש לי את הביטחון של המועדון שהם יעשו את העבודה שלהם, כפי שאני עשיתי את שלי”. הגרמני הודה שהסיטואציה כולה לא השאירה אותו “מאושר”.

הוא המשיך: “זה נורמלי, גם אני לא הייתי מרוצה מהמצב, גם השחקנים לא מרוצים, אבל אנחנו צריכים לקבל את זה שאנחנו מקצוענים. אני אופטימי, אבל צריך לחכות להחלטה”. כשנשאל על הפגישה שלו עם הנשיא ז’ואן לאפורטה הוא הגיב: “השיחות שלי עם הנשיא הן פרטיות והן תשארנה כאלה”.

דני אולמו (רויטרס)דני אולמו (רויטרס)

פליק סיפר ששוחח עם ויקטור ואולמו כדי להבין את התחושות שלהם והודה כי “המצב לא פשוט עבורם”. השניים השתתפו באימון כרגיל בזמן שהם מחכים להחלטה של ההתאחדות הספרדית בנוגע לאפשרות לשתף אותם בגביע, אם יתקבל אישור עד המשחק, המאמן אמר ש”הם מוכנים לשחק”.

ספרד: כל קבוצה והשער הכי יפה לשנת 2024



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */