יום שבת, 14.06.2025 שעה 04:54

מחצית לליידנר בציריך, בכורה לחילו באייוואטה

המגן הישראלי רשם יכולת טובה ב-0:2 על לוזאן, קבוצתו עלתה למקום הראשון בשווייץ. הבלם ערך את הופעת הבכורה בליגה היפנית ב-1:2 על קאשימה אנטלרס

|
דורון ליידנר (שחר גרוס)
דורון ליידנר (שחר גרוס)

היורו, הקופה אמריקה והאולימפיאדה כבר מאחורינו ולאחר קיץ סוער של כדורגל, חלק מהליגות ברחבי אירופה כבר יצאו לדרך ואיתן גם הליגיונרים הישראלים שלנו.

אחרי שאתמול (ראשון) אוסקר גלוך ותאי בריבו כיכבו, היום מי שעלה בהרכב של קבוצתו הוא דורון ליידנר, ששיחק במחצית הראשונה ב-0:2 של פ.צ ציריך על לוזאן במסגרת המחזור הרביעי של הליגה השווייצרית. בעקבות הניצחון, הקבוצה של אקס הפועל תל אביב עלתה למקום הראשון עם 10 נקודות מ-12 אפשריות עד כה.

ציריך עלתה ליתרון בדקה ה-39 מרגליו של חואן פראה, כאשר ג’וסף סאבובו חתם בתוספת הזמן. המגן הישראלי, שרשם יכולת טובה, ראה כרטיס צהוב בדקה ה-35, מה שגרם לכך שהמאמן בחר להחליפו, מחשש שיורחק ולא יוכל לשחק במחזור הבא. 

בליגה היפנית, חסן חילו ערך את הופעת הבכורה שלו בקבוצתו החדשה אייוואטה. הבלם שעבר הקיץ מבני סכנין שיחק 81 דקות בניצחון המפתיע של קבוצתו, 1:2 על קאשימה אנטלרס מהמקום השני.

חסן חילו (עמרי שטיין)חסן חילו (עמרי שטיין)



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןכבוד: שברה את השיא של זריקת חוץ לרוחק
כבוד: שברה את השיא של זריקת חוץ לרוחק
נגןפאטצ'י עולה על מגלשת חול ענקית בברזיל
פאטצ'י עולה על מגלשת חול ענקית בברזיל
נגןהתשובה של רונן פייגנבוים לפפ גווארדיולה
התשובה של רונן פייגנבוים לפפ גווארדיולה
נגןפפ משמיץ את ישראל: "אי אפשר לשתוק יותר"
פפ משמיץ את ישראל: "אי אפשר לשתוק יותר"
/* LAST / NEXT ROUNDs */