יום שני, 08.12.2025 שעה 13:35
ליגה לאומית 25-26
2914-3213מכבי פ"ת1
2610-2113מכבי הרצליה2
2513-1714הפועל כפ"ס3
2414-2114הפועל ראשל"צ4
2221-2514מ.ס כפר קאסם5
2119-2113הפועל כפר שלם6
1919-2114מ.ס קריית ים7
1922-2213עירוני מודיעין8
1820-2114הפועל ר"ג9
1530-2514מכבי יפו10
1420-1914הפועל חדרה11
1416-1513הפועל עכו12
1419-1113הפועל רעננה13
1422-1214בני יהודה14
1028-1214הפועל עפולה15
921-1314הפועל נוף הגליל16

לא מרימה ידיים: רמה"ש פנתה לביהמ"ש העליון

פרסום ראשון. הקבוצה שהורדה לליגה א' בונה על תקדימי עבר: "עשו לנו עוול. סייג טענה שלא היה לה זמן, ענתה ב-19:03 ואחרי שעה וחצי הודיעה שירדנו"

|
שחקני רמת השרון (ראובן שוורץ)
שחקני רמת השרון (ראובן שוורץ)

עירוני רמת השרון לא מרימה ידיים: לאחר שהערעור שלה בבית המשפט המחוזי בתל אביב נדחה בשבוע שעבר, ל-ONE נודע לראשונה כי הקבוצה ממורשה הגישה הבוקר (שלישי) פנייה לבית המשפט העליון בירושלים, על מנת שיהפוך את ההחלטה. ברמת השרון זוכרים היטב שבשנים האחרונות מספר קבוצות אשר פנו לבית המשפט המחוזי הצליחו להפוך את ההחלטה, כמו במקרה איכסאל לפני מספר עונות, ואף החליפו עורך דין שייצג אותם בתיק.

בכל אופן, במועדון יחכו לקביעת הדיון וטוענים שיש להם את הערבויות הדרושות על מנת לעבור בבקרה ותוך כדי גם לא אהבו את ההתנהלות באותו יום בו הורדו ליגה בהתאחדות לאחר שניתנו להם מספר שעות על ידי הבקרה. לטענתם, יו"ר הבקרה התקציבית סיגלית סייג, לא באמת ישבה איתם.

אחד הבעלים, מאיר הדדי, מסר ל-ONE: "נגרם לנו עוול. אנחנו רוצים שיהיה צדק. בית הדין בהתאחדות לכדורגל קבע באותו דיון שעלינו לשבת עם סיגלית סייג במשך ארבע שעות, אבל זה לא מה שקרה בפועל ולא באשמתנו. הצעתי לסיגלית להגיע באותו היום למשרד שלה לירושלים ביחד עם ההנהלה ועוד שני אנשי עסקים שתמכו בקבוצה ונעניתי בשלילה. היא טענה שאין לה זמן ויש לה עוד דברים לעשות".

"ישבנו בחדר בהתאחדות במשך פחות משעה ושם הסתיים דו השיח בינינו. ניסינו ליצור איתה קשר באמצעות למעלה מ-20 שיחות טלפוניות והכול מתועד. לא קיבלנו תגובה. לא לכך התכוון שופט בית הדין כשאמר שעלינו לקיים עמה מרתון של שיחות עד הערב בניסיון להעביר את התקציב בבקרה. רק בשעה 19:03, אחרי הדד ליין, היא ענתה לנו וחזרה לליאור סילוק. היא טענה שלא היה לה זמן ושרק כעת היא עוברת על המסמכים. בפועל, לאחר שעה וחצי ממועד השיחה איתה, הודיעו לנו באופן חד צדדי כי הורדנו לליגה השלישית לאחר שלא עמדנו בדרישת השופט. אני שואל? איך אפשר לעמוד בדרישת השופט אם לא קיבלנו מענה?".




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */