יום ראשון, 15.02.2026 שעה 17:37
ליגת העל Winner 25-26
5422-5323הפועל ב"ש1
4725-4822בית"ר ירושלים2
4426-4423הפועל ת"א3
4226-4722מכבי ת"א4
3624-4222מכבי חיפה5
3235-3923הפועל פ"ת6
3145-4023מכבי נתניה7
2829-2522בני סכנין8
2339-2923הפועל חיפה9
2344-2823מ.ס אשדוד10
2348-2823עירוני טבריה11
2142-3323עירוני ק"ש12
2034-2223הפועל ירושלים13
1155-1623מכבי בני ריינה14

אבוקסיס: סיפור קשה, נפלו ילדים כדי שנחיה פה

צפו במאמן נתניה שעלה לקברו של יותם בן בסט ז"ל, מהראשונים שנכנסו לרעים: "נלחם מול עשרות מחבלים". ויש לו גם מסר: "לעשות הכל להחזיר את החטופים"

|
יוסי אבוקסיס בבית העלמין (רדאד ג'בארה)
יוסי אבוקסיס בבית העלמין (רדאד ג'בארה)

ביום הזיכרון לחללי מערכות ישראל ונפגעי פעולות האיבה, ONE מציג פרויקט מיוחד: "תמיד איתנו", אנשי הספורט הישראלי מדליקים נר לזכרם של הנופלים והנרצחים במלחמה בבתי העלמין ברחבי הארץ. המאמנים והספורטאים הבולטים בקבוצות הכדורגל והכדורסל במחווה מרגשת למי שאיבדו במלחמה.

יוסי אבוקסיס הכיר את יותם בן בסט ז"ל כשהגיע למכבי נתניה. אחיו רום עובד לצידו בקבוצה וכך נחשף לסיפורו. יותם היה קצין מצטיין, מהראשונים שנכנסו לקיבוץ רעים כדי לחלץ משפחות עם פרוץ המלחמה ב-7 באוקטובר 2023, ושם נהרג בקרב מול מחבלים. ביום הזה, המאמן בחר לעלות לבית העלמין הצבאי בנתניה ולהדליק נר לזכרו. על קברו מונח צעיף עם דמותם של כל אוהדי הקבוצה שנפלו, שם הוא הבין את גודל האסון.

"נפלו פה ילדים צעירים כדי שנחיה פה, זה קשה מאוד לראות את זה. אנחנו אנשים אחרים מאז המלחמה", אמר יוסי אבוקסיס. "הסיפור שלו נורא קשה, הוא היה אמור להשתחרר כמה ימים לפני ה-7 באוקטובר. רום סיפר לי שהוא היה איתם בערב החג ביום שישי וחזר לבסיס באותו היום, ולמחרת בבוקר קרה מה שקרה. יותם היה מהראשונים שנכנסו לקיבוץ רעים, נלחם מול עשרות מחבלים ונהרג שם במקום. הוא מהאנשים שבזכותם אנחנו חיים, צריך להוקיר אותם ולזכור אותם לכל החיים".

יוסי אבוקסיס על אוהד מכבי נתניה שנפל

מאמן מכבי נתניה דיבר גם על החטופים ביום הזה: "מה שקורה בין הקבוצות לאוהדים זה קשר בלתי רגיל. אחיו של יותם ז"ל, רום, אוהד שלנו ומלווה אותנו בכל משחק ועוזר במועדון. אנחנו משחקים כדורגל וחיים את החיים שלנו פה, אבל יש חטופים שנמצאים בעזה בייסורים. זה קשה מאוד לדעת שיש עוד עשרות חטופים שלא חזרו, המדינה שלנו חייבת לעשות הכל כדי להחזיר אותם. הפילוג במדינה הוא משהו נוראי ואסור שיקרה, בטח אחרי מה שעברנו".

קברו של יותם בן בסט ז"ל (רדאד גקברו של יותם בן בסט ז"ל (רדאד ג'בארה)



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */