יום שבת, 14.02.2026 שעה 11:54
ליגת העל Winner 25-26
5121-5122הפועל ב"ש1
4725-4822בית"ר ירושלים2
4426-4423הפועל ת"א3
4226-4722מכבי ת"א4
3624-4222מכבי חיפה5
3234-3922הפועל פ"ת6
2829-2522בני סכנין7
2845-3622מכבי נתניה8
2342-2722מ.ס אשדוד9
2246-2622עירוני טבריה10
2040-3122עירוני ק"ש11
2039-2822הפועל חיפה12
2034-2223הפועל ירושלים13
1151-1622מכבי בני ריינה14

דוניו התנצל וטען: לא ידעתי את משמעות הקללות

החלוץ בבית הדין על הטענות שקילל את מזרחי: "ביום רגיל לא אגיד את זה, בכדורגל אני אמוציונלי". בחדרה ביקשו שלא יוענש בהרחקה ליותר מ-2 משחקים

|
גודסוויי דוניו בבית הדין  (פרטי)
גודסוויי דוניו בבית הדין (פרטי)

חלוץ הפועל חדרה, גודסוויי דוניו, עמד לדין היום (רביעי) על העלבת שופט והתנהגות בלתי הולמת, לאחר שקילל את השופט יואב מזרחי בהפסד 2:1 לעירוני טבריה והורחק בכרטיס אדום בדקה ה-93. הדיון היה אמור להתנהל מול הדיין נעם ליובין, אך הוא פסל את עצמו מלדון בו מסיבה אתית, כך שהתיק עבר לדיון אצל גיורא לנדאו.

השופט יואב מזרחי כתב בדו”ח: “לאחר הרחקתו, השחקן קרא לעברי תוך שנצמד אליי סנטימטרים ספורים ‘אידיוט מטופש, לך ת****ן, ב* ז***’. לאחר מכן קילל גם את השופט הרביעי: ‘אתם גרועים, לך ת****ן’. בהמשך התקדם לעברי בירידתנו לחדר ההלבשה עם קללות דומות”.

נציגי חדרה הביאו סרטון לבית הדין שהוכיח כי דוניו לא נצמד לשופט. “בווידאו רואים שלא הייתי קרוב אליו כל כך כמו שהוא אמר”, הגיב השחקן בבית הדין, “לא הייתי עושה דבר כזה”, הוסיף.

גודסוויי דוניו בבית הדין (פרטי)גודסוויי דוניו בבית הדין (פרטי)

דוניו טען להגנתו: “זו הפעם הראשונה שלי בבית הדין. אני מאשר שאמרתי את המילים הללו, אבל כשאמרתי את זה בעברית - לא באמת ידעתי מה המשמעות של הביטוי, אם להיות כן. ביום רגיל לא אגיד את זה לאף אדם כי זה לא הדבר הנכון, אבל כשאתה כועס על טעות של שופט זה קורה. בכדורגל אני אמוציונלי”.

“שיחקתי במכבי חיפה, כולם מכירים אותי ויודעים שאני אדם רגוע ושקול, אבל ספציפית במשחק הזה הרגשתי שהכל הלך נגדנו. בפוזיציה שאנחנו נמצאים בה יש הרבה לחץ, אז כל מה שאני יכול לומר זה שאני רוצה להתנצל על כך”.

גיל כהן, חבר ההנהלה בהפועל חדרה, אמר: “דוניו משחק פה ארבע עונות וזה האדום הראשון שקיבל. הוא היה המום. העבירה התחילה כשתפסו בו, הוא השתחרר ואז ביצע עבירה. אנחנו לא אוהבים את זה, אלא מגנים את זה. הוא רצה להתנצל בסוף המשחק, הוא לא קילל, הוא בא להתנצל בפניו לאחר שנרגע כי הבין שעשה טעות, אבל השופט ביקש שיתרחק ממנו”.

“דוניו יעמוד לוועדת משמעת פנימית גם. זה חשוב לנו איך אנחנו נראים כלפי חוץ וזה חשוב לנו גם להעביר מסר לנוער, כך שהוא יקיים פעילות חינוכית מול מחלקת הנוער. אנחנו לא עוברים על זה לסדר היום”. בחדרה ביקשו להטיל עליו לכל היותר עונש הרחקה משני משחקים ושניים על תנאי. “אנחנו במצב לא קל בליגה”, אמרו במועדון.

אלונה ברקת: "אין מספיק שיח עם הקהל"



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */