יום שישי, 30.01.2026 שעה 09:42

הפועל פ"ת תטוס באמצעות חברה ישראלית

במועדון מצאו פתרון לביטול הטיסה המקורית למחנה האימונים. כץ וניר בספק לפתיחה, טאבי וסונגה יצטרפו בעוד קצת יותר משבוע. וגם: סוגיית נידם וקליי

|
שחקני הפועל פתח תקווה (חגי מיכאלי)
שחקני הפועל פתח תקווה (חגי מיכאלי)

לאחר הטיסה שבוטלה למחנה האימונים בבולגריה דרך החברה המקומית, הפועל פ"ת תמריא באמצעות טיסה ישראלית למדינה הבלקנית. במועדון עמלו על הנושא בימים האחרונים והצליחו כאמור למצוא פתרון.

הקבוצה של עומר פרץ תפתח את האימונים בתחילת השבוע, כאשר מי שעשויים שלא להגיע הם השוער עומר כץ והמגן דרור ניר, שנמצאים בחו"ל ועדיין לא הצליחו למצוא פתרון בהגעה לארץ.

מי שלא ינכחו, יהיו צמד השחקנים הזרים ג'וסלין טאבי וצ'אפיוקה סונגה, שקיבלו אישור להצטרף מאוחר יותר ואם המצב הביטחוני יסתדר, הם מיועדים לנחות בישראל ביום ראשון הבא, ה-29.6 ואז להצטרף לאימונים.

במקביל, במועדון ממשיכים לנסות להעלות הילוך בנושא הרכש: כפי שפרסמנו, חלה התקדמות עם נדב נידם, שהבהיר לראשי עירוני ק"ש כי לא ימשיך במועדון לעונה נוספת והמלאבסים טוענים שלפי השחקן, הכיוון הוא לחתום במועדון.

כפי שכבר פרסמנו בשלב מוקדם יותר, המאמן עומר פרץ שם לעצמו למטרה להחתים את שחקן ההתקפה של כפר שלם, קליי, כאשר בימים האחרונים מנסים במועדון למצוא מתווה לעסקה, כאשר כרגע הפערים עדיין לא קטנים. פ"ת הציאה קרוב לחצי מיליון שקלים ולא תעלה את ההצעה בצורה משמעותית.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */