יום שישי, 06.02.2026 שעה 14:39

"העצב, האכזבה והמרירות קשים לעיכול. מתנצל"

לאוטרו מרטינס כתב באינסטגרם לראשונה מאז ההפסד בגמר: "היום זה מסע כבד להיות אוהד אינטר. מתנצל בפני כולם, אי אפשר להכחיש שתארים הם מה שמשנה"

|
לאוטרו מרטינס מאוכזב (רויטרס)
לאוטרו מרטינס מאוכזב (רויטרס)

כחמישה ימים עברו מאז גמר ליגת האלופות שבו הובסה אינטר ובמועדון עדיין אוספים את השברים. סגנית אלופת איטליה איבדה את כל התארים בשלבי הסיום של העונה ותצטרך להתאושש, כשכוכב הקבוצה לאוטרו מרטינס הביע את הרגשות הלא פשוטים באינסטגרם הפרטי שלו.

הארגנטינאי פתח בציטוט של שחקן העבר של אינטר, ג'אצ'ינטו פאקטי: “יש ימים שלהיות אוהד אינטר זה קל, ימים אחרים שבהם זה מסע כבד וימים שבהם זה כבוד גדול”. החלוץ המשיך עם הקשר משלו: “היום, זה מסע כבד עבור כל אחד מאיתנו להיות אוהד אינטר”.

מרטינס הוסיף: “שלום אוהדי אינטר היקרים, אני כותב רק לאחר כמה ימים בגלל שהעצב, האכזבה והמרירות אחר המשחק בשבת היו וימשיכו להיות קשים לעיכול. אני מתנצל בפני כולכם שלא הצלחנו להעניק לכם את החלום של כולנו. אני רוצה להודות לאוהדי הנראזורי שהיו במונאקו, בסן סירו ובכל רחבי העולם.

“בכדורגל, מה שמשנה הם התארים ואי אפשר להכחיש זאת. אבל אני גם מאמין שלהחזיר את המועדון שלנו פעמיים לגמר ליגת האלופות בשלוש השנים האחרונות, עם כל ההקרבה שנדרשה, זה בעל משמעות גדולה. נלחמנו כדי לחוות מחדש את התחושה של זכייה בתארים ולתת לכם רגעים בלתי נשכחים.

“מהיום הראשון שלי נלחמנו כדי לשים את אינטר במקום הראוי לה בהיסטוריה”, המשיך הארגנטינאי, שלאחר מכן ציטט שוב את פאקטי והוסיף סיום נוסף משלו: “אני גאה ללבוש את החולצה ולהיות הקפטן של הקבוצה הזו, פורצה אינטר לעד”.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */