יום שבת, 21.02.2026 שעה 19:03
ליגת העל Winner 25-26
5422-5323הפועל ב"ש1
4825-4823בית"ר ירושלים2
4628-5024מכבי ת"א3
4426-4423הפועל ת"א4
3924-4623מכבי חיפה5
3235-3923הפועל פ"ת6
3145-4023מכבי נתניה7
2833-2523בני סכנין8
2339-2923הפועל חיפה9
2347-3024מ.ס אשדוד10
2348-2823עירוני טבריה11
2142-3323עירוני ק"ש12
2034-2223הפועל ירושלים13
1155-1623מכבי בני ריינה14

שחקני בית"ר: כל הזמן צריך לבדוק את המשכורות

השחקנים מהבירה שוב לא קיבלו את כספם בזמן: "אף אחד לא מודיע לנו". אחד הזרים אמר בחצי חיוך: "No pay - no play". אשדוד ניצחה 2:5 במשחק האימון

|
רוני לוי ושחקני בית
רוני לוי ושחקני בית"ר במהלך האימון (רדאד ג'בארה)

שחקני בית"ר ירושלים מתלוננים על כך שעדיין לא קיבלו את משכורת חודש פברואר וביקשו לפתור את הסוגיה. גם בחודש שעבר שחקני בית"ר קיבלו את המשכורת באיחור של עשרה ימים. השחקנים דיברו בינם לבין עצמם על העיכוב במשכורת בדרך חזרה מכרמיאל, שם ערכו משחק ראווה.

"נכון שעד עכשיו קיבלנו את כל מה שמגיע לנו אבל זה תמיד באיחור", אמר שחקן בקבוצה, "אף אחד לא מודיע לנו. אנחנו צריכים לבדוק כל יום בבנק אם נכנסה המשכורת או לא".

במהלך מפגש של הקבוצה אמר אחד השחקנים הזרים באנגלית: "לא תשלמו לא נשחק" (No pay no play). הדברים נאמרו אמנם בחצי צחוק, אך עם עקיצה לעבר הנהלת הקבוצה כדי להבהיר כמה שהנושא מציק לשחקנים. בסביבתו של טביב הגיבו לדברים: "אנחנו מודעים למצב, מדובר בעיכוב קל של כמה ימים, בסופו של דבר כולם יקבלו את הכסף שמגיע להם כמו שקיבלו עד עכשיו".

ע"פ גורמים בתוך המועדון מכוונים אצבע מאשימה לכיוונו של חשב הקבוצה, חיים נבון, כמי שמייעץ לטביב לעכב את תשלום המשכורות אך מדובר אך ורק בתחושות בטן מצד גורמים במועדון ואין אישור לכך באופן רשמי מאנשי הנהלת בית"ר ירושלים או אלי טביב. סיפור נוסף איתו צריך טביב להתמודד הוא בעיה בתשלום עבור שירותי האבטחה בטדי כשחלק מהכסף עדיין לא הגיע לחברות האבטחה שהגישו תלונה בנושא לטביב ואף איימו לא לאבטח את המשחק הבית הבא של הקבוצה מול מכבי פ"ת.

אלי טביב (משה חרמון)
אלי טביב. בסביבתו מרגיעים (משה חרמון)
 

ובנושאים המקצועיים, בית"ר עם הראש כמובן למשחק רבע גמר הגביע מול קריית שמונה שיתקיים ביום רביעי. במשחק אימון שהתקיים היום באצטדיון ה-י"א בין הקבוצה מהבירה למ.ס. אשדוד, הפסידו חניכיו של רוני לוי 5:2. את השערים לזכות בית"ר כבשו סינטיהו סולליך ואיציק כהן. כתבנו יגאל ברמן הוסיף כי לזכות המקומיים כבשו ניב זריהן (צמד), דין דויד (צמד) ומיכאל אוחנה, בעוד המאמן ניר קלינגר אפשר מנוחה למרבית שחקני ההרכב של הקבוצה וביניהם אופיר מרציאנו עופר ורטה, אלכסנדר דויוידוב וירו בלו.

מעבר למשחק האימון, המאמן רוני לוי כבר התחיל בהכנות למשחק הגביע, כשהוא יציג לשחקנים שלו במהלך השבוע קטעים מהמשחק האחרון של בית"ר מול קריית שמונה שהתקיים לא מזמן. לגבי ההרכב, לוי צפוי להציב את ג'ונתן וילה במרכז ההגנה לצידו של ניסו קפילוטו מאחר ואנדרס טונייס מורחק. גם האפשרות שטל כחילה ישחק כבלם באה בחשבון על מנת שלא לאבד את וילה במרכז הקישור.

רוני לוי ימשיך לתת אמון בחלוץ שלומי אזולאי שעד כה הבקיע שער אחד במדי הקבוצה וזה היה במשחק שמינית גמר הגביע מול בני לוד. "שלומי מודל לחיקוי בכל מה שקשור לרמה המקצועית ולהתנהלות שלו. שחקן שעובד קשה ולכן הגולים שלו יגיעו, הוא שחקן עם המון כדורגל ואנחנו מחכים שזה יבוא", אמרו במועדון.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */