יום רביעי, 11.02.2026 שעה 21:25
ליגה ספרדית 25-26
5823-6323ברצלונה1
5718-4923ריאל מדריד2
4518-3823אתלטיקו מדריד3
4524-4322ויאריאל4
3828-3723בטיס5
3431-2723אספניול6
3325-3023סלטה ויגו7
3131-3323ריאל סוסיאדד8
2928-2823אוססונה9
2833-2523אתלטיק בילבאו10
2627-1823חטאפה11
2637-2223ג'ירונה12
2538-3023סביליה13
2529-2023אלאבס14
2435-3123אלצ'ה15
2437-2823מיורקה16
2337-2323ולנסיה17
2230-1822ראיו וייקאנו18
1838-2622לבאנטה19
1634-1222אוביידו20

קרוס: ההגירה בגרמניה לא מבוקרת, אגור בספרד

הקשר שפרש התייחס לסוגיה הפוליטית שמסעירה את אירופה: "זו לא אותה מדינה שהייתה לפני 10 שנים, מפחד לתת לבתי לצאת בלילה לעיר". בהמשך הגיעה הבהרה

|
קרוס והילדים (רויטרס)
קרוס והילדים (רויטרס)
https://omny.fm/shows/onesport/2024-5

טוני קרוס עורר היום (ראשון) סערה גדולה בגרמניה. בראיון לפודקאסט הגרמני ‘ZDF’, הקשר שפרש התייחס למדיניות ההגירה בגרמניה, נושא בוער גם כך עם עליית הימין ברחבי אירופה, וסיפק ציטוט שנוי במחלוקת שגרם לזעם גדול. 

“גרמניה היא לא המדינה שהיא הייתה לפני עשר שנים בגלל ההגירה ההמונית” אמר קרוס. “נושא ההגירה הפך להיות בלתי ניתן לשליטה. יש בעיות בכל מקום, מאוד צפוף בגרמניה, יותר מידי. אמשיך לגור בספרד, אני חושש מידי מכדי לתת לבת שלי להסתובב אחרי 23:00 בעיר גדולה בגרמניה”.

בהמשך, “סנטרגולס”, עמוד הטוויטר שציטט את דבריו של קרוס, הוציא הבהרה: לאחר שדיברנו עם חברינו בגרמניה שתרגמו עבורנו את הפודקאסט המקורי, ברצוננו להבהיר כי טוני קרוס לא דן בנושא ההגירה ההמונית בראיון שלו בפודקאסט ZDF”.

המקור, שכתב את המאמר וממנו קלט את הציטוטים הללו על ידי המנהל שלנו, הטעה אותנו. במקום זאת, קרוס דיבר על תחושת חוסר הביטחון הגוברת בגרמניה, וציין כי למרות שהוא עדיין רואה בגרמניה מדינה נהדרת, היא השתנתה בעשור האחרון. הוא גם הביע דאגות אישיות בנוגע לבטיחון במדינה, והזכיר את חוסר הרצון שלו לתת לבתו לצאת מאוחר בספרד או בעיר גדולה בגרמניה”.

עוד קודם לכן, קרוס נפרד רשמית מהמשחק בפוסט מרגש: “אז זהו זה. אבל לפני שאני לוקח הפסקה ולפחות מנסה להבין מה קרה ב-17 השנים האחרונות, אני לא רוצה לפספס הזדמנות לומר תודה לכל מי שמקבל אותי ואיך שאני”.

הקשר החל בתודות: “תודה לכל המעריצים שלי ברחבי העולם על התמיכה הבלתי מותנית שלכם. תודה לכל המועדונים והמאמנים שלי שהאמינו בי. תודה לכל חברי הצוות שלי שגרמו לי להרגיש רצוי בכל עת. תודה לחברים שלי שתמיד היו כנים איתי לא משנה לכמה מוצלח הפכתי. תודה לסוכנים שלי שהפכו לחברים שלי”.

טוני קרוס (רויטרס)טוני קרוס (רויטרס)

עוד בתודות: “תודה להורים שלי על ההכנה הטובה ביותר כדי שאוכל להגשים את החלומות שלי. תודה לאח שלי, פליקס, על כך שהוא תמיד היה המעריץ מספר 1 שלי. תודה לילדים שלי שהם המוטיבציה הכי גדולה שלי להוציא מעצמי את המיטב, אין שום דבר טוב יותר מלראות את הילדים שלך גאים באבא. תודה לאשתי היפה על מי שהיא, ההצלחה הזו הייתה בלתי אפשרית בלעדייך”.

לסיום: “תודה אחת אחרונה והכי חשובה היא לכדורגל – תודה לך כדורגל, משחק מדהים שכמותך. וגם, בבקשה”. 

טוני קרוס ופדרי (רויטרס)טוני קרוס ופדרי (רויטרס)

כזכור, בפתיחת משחק ההדחה של המנשאפט מול לה רוחה, קרוס ביצע תיקול חריף על פדרי ופצע אותו, במהלך שספג ביקורות רבות. לאחר המשחק, התנצל הגרמני בפני הקשר הצעיר של ברצלונה: “אני מתנצל, ומקווה שפדרי יחלים בקרוב. לא התכוונתי לפגוע בך! החלמה מהירה, ואני מאחל לך רק טוב. אתה שחקן נהדר”.

כעת, הגיב הספרדי הצעיר חזרה: “תודה לך קרוס על הודעת התמיכה. זה כדורגל ודברים כאלה קורים. הקריירה וההישגים שלך נצחיים”. בהודעתו הוסיף הקשר: “באתי לגרמניה ליורו 2024 ואני עדיין כאן, עד הסוף. זאת בגלל שהחלום, ואל תפקפקו בזה, נמשך. השבוע זה הזמן לעודד ולתרום בדרך אחרת למשפחה הנהדרת הזאת- נבחרת ספרד. התמיכה שלהם והתמיכה שלכם הקהל, היא מדהימה. החלק הקשה עבר, ועכשיו מתחילה הדרך חזרה כדי להיות בשיא הכושר עבור ברצלונה. יש לי עוד דבר אחד לומר, ואמוס ספרד!”.

טירוף: צפו בשדר הספרדי משתגע אחרי הגול



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */