יום שלישי, 17.02.2026 שעה 20:35

בחולון מודים בפה מלא: מוטרדים מהעונה הבאה

אחרי ה-93:81 להפועל ירושלים, בחולוניה בטוחים שהם מיצו את הסגל מבחינתם כדי להגיע לקו הסיום של העונה, אך חוששים מהפיגור הצפוי בתקופת ההכנה

|
שחקני חולון בהלם (איציק בלניצקי)
שחקני חולון בהלם (איציק בלניצקי)

הפועל חולון אמנם הפסידה אמש (חמישי) להפועל ירושלים 93:81, אך לא לפני שגרמה לחניכיו של עודד קטש להזיע. בקבוצתו של עמית שרף בוחרים להסתכל על הדברים החיוביים וזאת על אף שבמועדון סופרים כבר ארבעה הפסדים מארבעה משחקים. יחד עם זאת, מדובר בפעם הראשונה שעברנו את רף 80 הנקודות. 

היכל הטוטו אירח את משחק הבית האחרון של הקבוצה וזאת כאשר במועדון כבר נערכים לארח את משחק הבית הבא של הקבוצה באשדוד, וזאת כאשר ברקע נסגרו מספר שכונות בעיר בגין ההתפרצות המחודשת של מגפת הקורונה, כזכור הפועל חולון אמורה לאחר באשדוד גם את שלב הפלייאוף של הליגה אליו תגיע מהמקום הרביעי אם לא תנצח את המשחק הבא בבית הפלייאוף העליון. 

81:93 להפועל ירושלים בחולון

בקבוצה מעודדים מהשיפור בלוחמה ובאיך שהקבוצה נראתה מול ירושלים, ההתקפה של הקבוצה רשמה שיפור כאשר ציינו כי לפני כן כשלו בלקלוע אפילו 75 נקודות. במועדון מודים בפה מלא כי הם לא היו מעוניינים כי העונה תימשך אך מעבר לכך, הם בנו מחדש את הסגל בהתאם לכללים הנוגעים לסגל כפי שנקבעו על ידי מנהלת הליגה, ובהתאם לנסיבות בנו את הסגל ועשו את המינימום הנדרש ומיצו אותו לכדי המקסימום האפשרי מבחינתם כדי להגיע לקו הסיום של העונה, כאשר הם מוטרדים מאוד מהעונה שלאחריה. 

בדומה למכבי תל אביב גם בחולוניה מסתכלים למחר, והמחר אינו סדרת הפלייאוף או שלב הפיינל פור שיגיע בסוף החודש כי אם במחר של הקבוצה מבחינת העונה הבאה. במכבי תל אביב כבר מסתכלים קדימה ורואים את הבעיה מבחינת הפיגור הצפוי בתקופת ההכנה שיכול להוות "גזר דין מוות" לקבוצה שפותחת באיחור של חודש את העונה בהשוואה לקבוצות האחרות וזאת במידה שהליגה תיפתח בכלל באוקטובר- היות וישנו גם חשש באשר לפתיחת העונה הבאה בתאריכים שנקבעו, אך חזרה לתקופת ההכנה אצל חולוניה מעידים שהמצב בעייתי אפילו יותר כשמוסיפים למשוואה כי הקבוצות גם צריכות להתחיל את תהליך הבנייה רק בחודש אוגוסט. 

השאלות רבות והתשובות עדין לא קיימות, אך תנועות השוק בהחלט יוצרות בעיה עבור קבוצות הכדורסל הישראליות כאשר גם העובדה כי יש שחקנים ישראלים שישחקו בחוץ לארץ כגון תומר גינת ואיתי שגב שחתמו בצרפת לעונה הבאה. עזיבת השחקנים המקומיים לליגות השונות באירופה על רקע יישום המסקנות של ועדת שרעבי עלולה ליצור בעיות נוספות לקבוצות המקומיות שבין כה משוועות לטיפת וודאות בתקופה שבה היא כמעט ולא קיימת.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */