דני עמוס לקח, דני עמוס נתן. אחרי השער השערורייתי שספג, ותחילת העונה המהוססת שלו, הוא חזר מהר מאוד למשחק ועם כמה הצלות הירואיות הציל את הפועל תל אביב מהפסד נגד פאנדורי, קבוצה רומנית חלשה. בכלל, אני עדיין תוהה על קנקנה של הפועל. זה המשחק הראשון בו אני רואה אותה העונה ועדיין קשה לי לגבש דעה. לאדומים יש עליות וירידות במשחק כמו בלונה פארק.
הפועל פתחה בצורה מהוססת, אך חזרה למשחק ושלטה במחצית הראשונה ללא עוררין. במחצית השנייה היא הייתה גרועה מאוד, כאילו השחקנים של רן בן שמעון כלל לא יצאו מחדר ההלבשה. הפועל היא קבוצה בבנייה. השחקנים מנסים להשתלב אחד עם השני, כרגע ללא הצלחה. השחקנים החדשים שהגיעו מתקשים לייצר משחק יציב באופן רציף לאורך 90 הדקות.
אני מאמין שהאדומים יתחברו בסופו של דבר. יש בסגל שחקנים איכותיים וטובים, במיוחד הצמד שכטר את דמארי, שלטעמי שווים לפחות 40 שערים בעונה, בייחוד אם גילי ורמוט יחזור לשחק משחקים מלאים ויחזור לעצמו.
 |
| שכטר מול הרומנים. כשהכל יתחבר, זה יראה יותר טוב (הפייסבוק של הפועל) |
|
| |
מי שעדיין לא מצא את מקומו בקבוצתו החדשה הוא ישראל זגורי שנעלם על המגרש. חובת ההוכחה עליו. להיות כוכב בהפועל רמת גן זה לא אומר שאתה יכול להיות כוכב בהפועל תל אביב. אין ספק לגבי הכישרון שלו, אבל כמו שאמרתי הוא יצטרך להוכיח זאת בבמה הגדולה.
הליגה האירופית עד עתה לא מרשימה אותי. כל הקבוצות, גם הישראליות וגם האירופיות מגלות יכולת חלשה. יכול להיות שזה בגלל פתיחת העונה, יכול להיות שזו הרמה של הליגה הזו. בליגה הזו משתתפות עשרות קבוצות מכל מיני רמות ובינתיים הרמה נמוכה. אם משווים זאת לליגת האלופות, זה כמו המרחק בין השמיים לארץ. נקווה שהישראליות יעלו לשלבים הגבוהים כי בבתים נוכל לראות קצת יותר עניין. כרגע זה די משעמם. הליגה האירופית מזכירה לי בינתיים ליגה אפורה.
אין לי ספק שהפועל תעבור את הרומנים בבלומפילד. אם לא? היא תהיה בצרה גדולה כי יחסרו לה 10 מיליון ש"ח בקופה. יש לה הזדמנות טובה לעשות זאת מול קבוצה חלשה ואני בטוח שיחד עם הקהל היא תעשה את זה.
פאולו סוזה וגם רן בן שמעון מחכים עם החילופים. לא מבין למה הם עושים את זה כשהם רואים שקבוצתם לא טובה. הפועל פתחה בצורה נוראית את המחצית השנייה ואני לא מבין למה חיכו כל כך הרבה עם ורמוט. דבר נוסף. אני לא אוהב שמאמנים מציבים חלוצים בעמדות של קשרים, כמו שראינו את דמארי ויצחקי. חלוצים מרכזיים צריכים לשחק כחלוצים מרכזיים. לא סתם יש שחקנים שצריכים לשחק בכנפיים.